5 lucruri pentru copii pe care le poți dona

16 decembrie 2015 Noutăți
 
 

Atunci când vrei să-i ajuți pe cei mai puțin norocoși ca tine, poți păstra și dona multe lucruri în stare bună de folosire, în special lucruri pentru copii.

copil

Iată 5 lucruri pentru copii pe care le poți dona, cu care poți aduce un zâmbet pe fața unui orfan sau a unui copil dintr-o familie cu venituri limitate. 

Îmbrăcăminte

Dintre lucrurile pentru copii pe care le poți dona în mod mai simplu, hainele îi pot ajuta pe cei mici în momentele de nevoie. Hainele rămase mici pentru copiii tăi, în stare bună, pot fi donate prin diferite organizații caritabile care încearcă să ofere o viață puțin mai bună copiilor săraci sau direct la orfelinat.

Încălțăminte

Încălțămintea este întotdeauna o donație utilă pentru copiii orfani sau săraci, mai ales în primii ani de viață. Pantofii și încălțămintea sport rămasă mică pentru copiii tăi poate fi spălată, dezinfectată și donată apoi micuților care au nevoie de orice ajutor, alături de alte lucruri pentru copii.

Jucării

Jucăriile îi pot înveseli pe micuții orfani, în special atunci când sunt oferite cadou în perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că sunt folosite sau noi, jucăriile sunt obiecte excelente de donație pentru micuții din familii sărace.

Rechizite școlare

Donațiile de obiecte cele mai potrivite pentru toamnă sunt rechizitele școlare, ce permit copiilor să aibă un suport minim pentru educație. De la caiete și manuale, până la acuarele și creioane colorate, rechizitele școlare pentru un copil sărac îl pot ajuta în educația care îi oferă șansa la o viață mai bună.

Bani și alimente

Când nu ai lucruri de copii de donat, donațiile în bani și alimente sunt la fel de binevenite pentru copiii institutionalizați sau pentru cei din familii foarte sărace. Aceste donații pot fi, însă, însoțite și de alte lucruri pentru copii, măcar o jucărie sau o hăinuță, care pot înfrumuseța puțin viața copiilor mai puțin norocoși.

Sursa


 
 

Recomandări