5 tendințe în machiaj pentru sezonul de primăvară-vară 2017

06 ianuarie 2017 Machiaj
 
 

Machiajul poate fi considerat arma principală a femeii. În primăvara anului 2017, tendințele de frumusețe nu sunt doar despre natural – multe dintre ele sunt destul de îndrăznețe și oferă o mulțime de culoare.

home_tendinte-machiaj

Accente negre

A venit momentul să ne despărțim puțin de clasicul machiaj smokey eyes. Pentru sezonul cald din 2017, accentele negre vor lua locul acestui tip de make-up. Lasă-ți imaginația să zboare și optează pentru un machiaj al ochilor cât mai grafic, cât mai îndrăzneț!

ochi

Buze mate

S-a terminat, cel puțin pentru moment, și epoca machiajelor glossy pentru buze. Buzele mate, colorate în orice nuanță preferi, sunt cel mai hot trend al sezonului cald 2017! Nu trece cu vederea această tendință și investește măcar într-un ruj mat. S-ar putea să te surprindă rezultatul!

ruj

50 Shades of pink

Rozul-pal a fost dintotdeauna o nuanță potrivită pentru primăvară-vară. Anul acesta e musai să o porți și tu pe buze și să experimentezi cel puțin o dată acest look seducător de Lolita.

Glossy skin

Un ten cu puțin machiaj e întotdeauna secretul unui look proaspăt, fresh, ideal pentru primăvară-vară! Doar că în sezonul cald din 2017 accentul cade mai degrabă pe pielea impecabilă, fără imperfecțiuni, fără bronz, doar cu strălucire naturală și poate o atingere delicată de blush.

Privire colorată

Când vine vorba de machiajul colorat, vara e cu siguranță cel mai potrivit anotimp pentru acest trend.

Experimentează cu toate culorile tale preferate! Nimic nu este greșit, atâta timp cât simți că acel make-up te reprezintă, într-un fel sau altul.

roz

Să avem o vară cât mai colorată!

Sursa


 
 

Recomandări