Află povestea colecţiei de îngerași pe care o are Marcela Gîlcă, conducătoarea “DoReMi Show”!

05 ianuarie 2018 Societate
 
 

Marcela Gîlcă, conducătorul artistic al studioului “DoReMi Show”, a făcut o pasiune pentru bibelourile-îngerași. Marcela se mândrește cu o colecție de peste 120 de îngerași confecționați din diferite materiale, preponderant din ceramică, dar și din lut, lemn, stofă sau sticlă.

“Nu e un număr mare, dar nici nu mi-am pus un scop să am cât mai mulți. E important că fiecare dintre ei are câte o istorioară, o mică biografie”, ne-a declarat Marcela.

Istoria colecţiei de bibelouri-îngerași a început acum doi ani.

“Sunt angajată și la grădinița nr. 225 din capitală și am remarcat că doamna director de acolo colecționează clopoței. Îi admiram de fiecare dată colecția și, cum eu întotdeauna am fost pasionată de îngerași, am decis să colecționez, astfel să-i am în casă și să-i admir, să mă inspir de la ei”, susține Marcela.


Marcela a ajuns să aibă o adevărată colecție pentru că își cumpără câte un îngeraș din fiecare loc special în care merge.

“Sunt achiziționați din diferite colțuri ale lumii. Unii sunt procurați special, alții dăruiți de prieteni, rude sau copii. Sunt toți diferiți, dar am și câte doi îngerași identici, așa mi-a spus inima – să-mi cumpăr câte doi la fel și eu știu de ce”, mai spune Marcela.


Printre piesele adunate până acum, se număra și un set de îngerași cu care împodobește pomul de Crăciun. Toate aceste obiecte sunt înșirate frumos pe rafturi, totul fiind dispus în așa fel încât să recreeze diverse scenarii și să-i înfrumusețeze casa.

“Toți îmi sunt la fel de dragi, am îngerași pe care îi admir și pe unele obiecte de decor sau piese de mobilier, pe tablouri”.

Marcela recunoaște că îi plac atât de mult îngerașii, încât nu a ezitat să realizeze, împreună cu copiii din “DoReMi Show” și câteva proiecte muzicale, pe versurile sale, cu tematica îngerașilor.

Colecția de îngerași ocupă, așadar, un loc important în viața Marcelei, o adevărată connaisseur de frumos!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Citește doar ceea ce merită. Urmărește-ne și pe Facebook!


 
 

Recomandări