Alain Delon, surprins în compania unei jurnaliste cunoscute. Cine este femeia lângă care și-a găsit liniștea?

21 noiembrie 2017 Societate
 
 

După moartea actriţei Mireille Darc, Alain Delon a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, aceasta fiind femeia de care actorul a fost foarte îndrăgostit. Cu toate că dispariția actriței l-a îndurerat profund, presa vorbește despre o nouă relație în viața lui Alain Delon, acesta găsindu-și liniștea lângă o femeie foarte cunoscută.

Actorul Alain Delon a fost fotografiat în compania jurnalistei Valerie Trierweiler, cea care a fost partenera fostului președinte al Franței, Francois Hollande. Revista Closer a publicat o poză cu cei doi, pecizând că ar fi implicați într-o „prietenie intimă”, potrivit agerpres.ro.

Chiar dacă Valerie Trierweiler este cu 30 de ani mai tânără decât celebrul actor, presa speculează că între cei doi ar exista nu doar o relație de prietenie, ci sentimentele lor ar fi mult mai intense. Cei doi se cunoașteau de mai multă vreme, însă au devenit mai apropiați după moartea actriței Mireille Darc, atunci când Valerie Trierweiler l-a ajutat pe actor să depășească momentul dificil.

Chiar dacă au fost surprinși împreună, Alain Delon și Valerie Trierweiler nu au confirmat că ar avea o relație.

Sursa


 
 

Recomandări