Alex Velea a pozat gol. Până și bărbații l-au complimentat. Află ce mesaj i-a transmis Smiley

04 noiembrie 2017 Societate / Uncategorized
 
 

Alex Velea este într-o formă de zile mari. Artistul petrece tot mai mult timp în sala de forță, iar asta se vede, așa că nu este de mirare că a acceptat să pozeze gol. Imaginea a stârnit până și admirația bărbaților!

Alex Velea a acceptat să apară gol pe coperta unei reviste, acoperindu-și doar zona intimă cu o pereche de blugi.

Imaginea i-a încins pe internauți, indiferent de sex. Femeile i-au făcut tot soiul de complimente, dar nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos, considerându-l un adevărat exemplu. “Tătic sexy”, “ Frumos mai ești”, “Cel mai frumos cântăreț”, “Ești real?”, “Un model pentru noi toți!”, “Mamă, mamă, ești bombă”, “@iamvelea cred că te stinge puțin @antonia, ești prea fierbinte” și “Ce făcuși, Alex Velea? Toate fetele vor da zoom la corpul tău cel sexy”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii artistului.

Nici Smiley nu s-a putut abține și i-a comentat la imaginea postată pe Instagram: “smiley_omul – Bionic man!”, sugerându-i că arată ireal de bine.

Mușchii lui Velea au impresionat-o până și pe “mama soacră”. Poza a făcut-o pe Denise Iacobescu să exclame: “Wow!!!”.

Imaginea a lăsat-o fără cuvinte pe Antonia, care i-a postat câteva imagini cu stropi de apă. Mesajul ei nu a fost înțeles de Velea, care i-a răspuns cu o întrebare: “@antonia ce vrei să zici?”. Din păcate, artista nu i-a mai răspuns.

Alex Velea le-a transmis și un mesaj scurt și la obiect celor care au făcut o paralelă între cum arăta artistul în trecut și acum: “eram bine-bine și acum sunt și mai și…”.

Sursa


 
 

Recomandări