Anastasia Lazariuc și-a lansat dublul album cu un dublu moment de reculegere

28 noiembrie 2017 Societate
 
 

Cântăreața de muzică ușoară, Anastasia Lazariuc, și-a lansat un dublu album cu titlul “Mi-e dor”, luni seara, la București. I-au fost alături prieteni, admiratori, dar și colegi de scenă, printre aceștia remarcându-se Mircea Baniciu, Adrian Romcescu, Stela Enache, Marina Florea sau Miki.

Amfitrionul evenimentului, nimeni altul decât Octavian Ursulescu, i-a rugat pe cei prezenți, mai înainte de a da startul lansării, să țină un moment de reculegere în memoria Stelei Popescu. Câteva voci din public i-au cerut ca momentul să fie și pentru Cristina Stamate, care a încetat din viață în dimineața aceleiași zile. „Mai înainte de toate, mai înainte de veselie și bucurie v-aș invita să trimitem un gând și o rugăciune într-un moment de reculegere pentru marea noastră artistă Stela Popescu”, a transmis prezentatorul, care anul acesta a împlinit 70 de ani.

Ulterior, artiștii au trecut la cele lumești și s-au pus pe cântat și povestit. Pe artistă au lăudat-o colegii din lumea muzicală, dar și Ambasadorul moldovean la București, Mihai Gribincea. După ce le-a mulțumit tuturor, Anastasia Lazariuc a precizat că pe acest dublu album se găsesc 34 de piese. „Mi-a fost foarte greu să le aleg și chiar i-am spus lui Octavian, vi le las pe toate, să decideți. Ce a încăput pe album a-ncăput, ce nu poate pe un altul, de ce nu?”, a adăugat artista de 64 de ani.

Foto: Valentina Luchian
Text: libertatea.ro


 
 

Recomandări