Andra, acuzată că a copiat o ținută a Ulyanei Sergeenko

13 august 2016 Noutăți
 
 

Andra a intrat în colimatorul Gabrielei Atanasov, designer vestimentar și fondatoarea brandului de haine “Sweet Paprika”. ANDRA_GABRIELAUna dintre ținutele pe care artista le poartă în videoclipul la piesa “Without you”, realizată în colaborare cu David Bisbal, a fost aspru criticată de către Gabriela Atanasov.

Artista este acuzată că s-ar fi inspirit din creațiile designerului rus Ulyana Sergeenko, iar detaliile și elementele care au compus ținuta sunt de maxim prost gust.

“Cine mă urmărește de mult timp, știe că sunt un fel de unicorn care împrăștie numai curcubee și vibe-uri pozitive în online. Dar, azi dimineață am dat cumva pe un canal de muzică și am văzut noul videoclip al Andrei. Nenorocul meu este că Ulyana Sergeenko a creat o colecție în 2013, care efectiv mi-a oferit un orgasm vizual. Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva… dar a fost pur și simplu sublim tot ce a creat acolo, ea și toate croitoresele ei. Și m-am uitat la video… Și m-am uitat la Andra, și efectiv nu am înțeles cum e posibil să copiezi și să o faci atât de prost?

Nici măcar nu am pretenția să fi cumpărat piesele de la Sergeenko, (deși mă îndoiesc că nu își permitea măcar panglica de catifea), dar măcar dacă vrei musai o ținută, chinuie-te cu stilistul și croitoresele să o faci să arate decent. Cum e posibil să nu cauți o pălărie cu borul mai larg? Cum e posibil să te duci la Bucur Obor și în loc de panglică de catifea să legi una de saten la gât? Cum e posibil să coși atât de urât niște dantelă argintie pe o catifea de 15 lei metru de la Samexpo? Și, mai presus de orice, cum e posibil să nu te gândești că mai există și oameni care se pricep și observă!

M-am enervat așa tare că mi-am luat și timp din viață să fac un colaj și să-l las liber în online. Ieftin. Foarte ieftin! Ma întreb ce se face Andra dacă ajunge piesa ei hit la Moscova?

În altă ordine de idei am o replică pe care o dau mereu la fake-uri: “Frate’ nu te-atinge de puținele lucruri sfinte rămase în modă!””, este textul în care designerul “Sweet Paprika” o taxează dur pe Andra pentru alegerea neinspirată.

andra

Cum era de așteptat, comentariile nu au întârziat să apară, majoritatea internauților s-au arătat indignați, menționând că Andra ar trebui să își concedieze stiliștii.

Iată videoclipul în care Andra poartă ținuta cu pricina

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări