Andreea Marin, criză de râs la un eveniment monden. Atenţie, e molipsitor!

09 noiembrie 2017 Societate
 
 

Se spune că fericirea femeii se cunoaște din zâmbetul pe care-l afișează. După ipostaza în care a fost surprinsă Andreea Marin, am putea spune că starea ei de spirit este la superlativ. Cu siguranță, ”vinovat” este noul iubit.

Cu un zâmbet larg şi cu o bună dispoziţie molipsitoare: așa și-a făcut apariția Andreea Marin (42 de ani) luni seara, la cea de-a 18-a ediție a evenimentului ”Soirées de la Mode” by Alin Gălățescu, un tribut adus Reginei Maria.

Cătălin Botezatu, Ozana Barabancea, Anca Țurcașiu sunt doar câteva dintre numele prezente, însă cu adevărat o apariție a fost Andreea Marin. Încă de când a intrat pe uşă, aceasta a captat toate privirile și a fost intens admirată.

Și nu doar cu ţinuta a atras atenţia, ci şi cu buna dispoziţie, căci bruneta a oferit o scenă savuroasă. Alin Gălățescu, amfitrionul și ”tăticul” evenimentul de fashion, i-a spus acesteia o glumiță, care i-a provocat Andreei hohote de râs.

“Zâna” nu s-a mai putut abține și s-a manifestat natural, puternic și sănătos. De remarcat că de când se iubește cu consulul Adrian Brîncoveanu, aceasta radiază de fericire. Relaţia lor a ieşit la iveală abia în luna septembrie, însă cei doi se iubesc de la începutul verii.

Vedeta a purtat o salopetă de culoare neagră, cu inserții la nivelul bustului și care-i lăsa un umăr la vedere. O ţinută sexy, de altfel, în care a arătat fabulos!

Sursa


 
 

Recomandări