Barbara Streisand și-a clonat de două ori câinele decedat

07 martie 2018 Societate
 
 

Actrița și cântăreața în vârstă de 75 de ani a recunoscut săptămâna trecută, într-un interviu acordat Variety, că și-a clonat de două ori câinele decedat, pe regertata Samantha care a încetat din viață în 2017.

A șocat pe toată lumea cu această veste, mai ales că vedeta distribuia pe contul său de Instagram o fotografie cu noii săi prieteni de companie. Conform ei, patrupedele Miss Violet și Miss Scarlett au fost clonate folosindu-se celule prelevate din gura și stomacul Samanthei, cățelușa pe care o avea de 14 ani și pe care o iubea nespus.

”Au personalități diferite. Aștept să mai îmbătrânească pentru a-mi da seama dacă au ochii ei căprui și seriozitatea ei”, a declarat Barbra Streisand.

Pe lângă cei doi căței, Barbara a adoptat încă un patruped pe care l-a numit Miss Fanny. Acum și-a șocat fanii cu cea mai recentă fotografie și declarație. Barbara și-a dus cei doi câini clonați, într-un cărucior, pentru a vizita mormântul celei care practic a ajutat la nașterea lor, în mod indirect, cățelușa Samantha.

Check out my new truth alert at BarbraStreisand.com

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Barbara a distribuit pe Instagram o fotografie cu gemenii Miss Violet and Miss Scarlett în fața mormântului Samanthei, descriind fotografia ca fiind uimitoare: „Fetițele mele se uitau la fotografia de pe mormântul mamei lor”.

Happy New Year from my three girls… Pink, Blue & Violet.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Sursa


 
 

Recomandări