“Bord’s by Flower Ferre”, un brand pe placul vedetelor! FOTO

06 decembrie 2016 Noutăți
 
 

“Bord’s by Flower Ferre” și-a făcut intrarea pe piața de creație vestimentară! Designerul Tatiana Bordeianu realizează haine în serie mică sau unicat, precum și ținute la comandă pentru femeile care își doresc un plus de creativitate și de calitate în garderoba lor.

În colecția de debut, “Women’s Dreams”, designerul Tatiana Bordeianu a reușit să îmbine perfect creativitatea și generozitatea, lansând, totodată, un proiect caritabil, motivată să aducă o contribuție care să susțină o familie cu 3 copii minori rămași fără casă în urma unui incendiu.

Această lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat!

Noua colecție, dedicată femeilor cu personalitate și stil, se bucură deja de succes în rândul vedetelor, dar și de aprecierea femeilor pentru ineditul și frumusețea ținutelor.

În cadrul lansării oficiale, care a avut loc pe 4 decembrie 2016 la “Feminim Dom”, vedete autohtone, printre care se numără Cristy Rouge, Kătălina Rusu, Diana Grigor, Vera Terentiev-Furtună, au purtat cu plăcere creațiile “Bord’s by Flower Ferre”, aducând în atenţia publicului o colecţie inedită, elegantă, exuberantă, cu decolteuri generoase și materiale de cea mai bună calitate, conturând, astfel, profilul unei femei care îndrăznește să iasă din tiparul clasic și să spargă barierele.

Printre culorile colecţiei remarcăm nuanțe în tendințe, precum roşul cu accente de alb, argintiu sau albastru marin, dar şi negrul, care dă o notă de eleganţă în plus.

“Bord’s by Flower Ferre” materializează prin această colecție dorința ascunsă a femeiei, aceea de a fi rafinată, frumoasă și elegantă, unică și specială, mereu alta de fiecare dată.

Lansarea acestei colecții a fost o provocare, o formă de manifest pentru designerul Tatiana Bordeianu. Fire energică, creativă, pragmatică, dar și fashionistă, în același timp, ea și-a suflecat mânecile și a pornit o afacere de producție care să ofere femeilor un brand de calitate, calibrat pe noțiunea profesionalismului, locuri de muncă, inspirație și încrederea în sine pe care ți-o dă o haină de calitate. În plus, ea a creat și un concept dedicat mamelor și fiicelor, reușind să impresioneze prin originalitate și investiția evidentă în tot ceea ce înseamnă creație și calitate.

În cadrul evenimentului de lansare au fost prezentate peste 25 de piese unicat ale colecţiei, plus alte ținute pentru copii, iar invitaţii au putut lansa precomenzi. Și asta pentru că proiectul este unul inedit şi are un scop caritabil – 15% din încasări vor fi redirecționate către familia Coropca din satul Noroceni, r. Orhei, o familie cu trei copii mici care a rămas sub cerul liber din cauza unui incendiu care le-a distrus în întregime casa.

Colecția este deja disponibilă în Chișinău, la showroom-ul “Bord’s by Flower Ferre”, care se află pe strada Alba Iulia, nr. 77/17 și în scurt timp va fi și pe online, prin www.flowerferre.com, www.flowerferre.shop.

Seara s-a încheiat cu muzică, șampanie și un delicios candy bar.

 

Mai multe fotografii de la lansarea colecției “Women’s Dreams” pot fi văzute pe pagina oficială “Bord’s by Flower Ferre”.

Text: Alina MATEI
Foto: Feminim Dom by Cristy Rouge


 
 

Recomandări