Brad Pitt confirmă divorțul de Angelina Jolie. “Sunt întristat…”

21 septembrie 2016 Societate
 
 

E certitudine. Cea mai iubită familie de la Hollywood se destramă.

brad-pitt-angelina-jolie-divorce

Brad Pitt rupe tăcerea și vorbește despre divorțul care pune capăt unei relații de 12 ani, plus alți 2 ani de căsnicie cu Angelina Jolie.

Actorul a făcut primele declarații.

„Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”, a spus Brad Pitt pentru revista People.

De cealaltă parte și Angelina Jolie a avut ceva de transmis presei prin intermediul avocaților săi.

“Decizia a fost luată pentru bunăstarea familiei sale. Nu intenționează să dea declarații în acest moment și a cerut să li respecte intimitatea lor în acest moment dificil”, au specificat avocații actriței.

Angelina Jolie și Brad Pitt şi-au anunţat logodna în 2012. În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

brangelina

Relaţia celor doi actori a fost în atenţia presei încă de când au confirmat că sunt împreună. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Mr. & Mrs. Smith” în vara anului 2004, când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston („Friends”).

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări