Care e dimensiunea perfectă a sânilor. Ce spune Dr. Oz!

06 ianuarie 2017 Corp
 
 

De-a lungul timpului, s-a creat o concepție generală greșită în ceea ce privește dimensiunea perfectă a sânilor. În cazul în care crezi că bărbații sunt atrași doar de femeile care au bustul generos, Dr. Oz și Dr. Roizen explică care e mărimea ideală a sânilor, scrie youbeauty.com.

home_sani

Foarte multe persoane cred că dimensiunea perfectă a sânilor este cea mai importantă calitate a femeilor, iar istoria modei a susținut această concepție. Și totuși, studiile recente în domeniul frumuseții au dovedit contrariul: femeile cu forme generoase nu sunt în topul preferințelor bărbaților.

Care e dimensiunea perfectă a sânilor

Din moment ce nu există dovezi științifice care să ateste că există o legătură între forma și mărimea sânilor și rata de reproducere, cercetătorii au descoperit informații interesante cu privire la modul în care percep oamenii sânii.

S-a dovedit că atât femeile, cât și bărbații consideră că sânii de mărime medie sunt perfecți. Femeile care au participat la studiu au făcut o comparație între cele cu sânii mari și cele cu sânii mici, iar părerile acestora au fost că femeile cu sânii mici sunt mult mai ambițioase, inteligente, modeste și au un simț al moralității foarte bine dezvoltat. Femeile cu sânii mari s-au clasat la polul opus, potrivit răspunsurilor care au fost oferite în cadrul studiului.

Un alt aspect interesant când vine vorba de dimensiunea perfectă a sânilor este proporția talie-șolduri. Este vorba de întreaga imagine care influențează percepția oamenilor asupra trăsăturilor fizice ale unei femei.

Sânii mari au sporit atractivitatea în momentul în care a existat un raport mic între talie și șolduri. În cazul femeilor în care raportul între talie și șolduri a fost mai mare, nivelul de atractivitate a scăzut.

Sursa

Dacă ți-a plăcut articolul apreciază cu un LIKE pagina TheWoman pe Facebook!


 
 

Recomandări