Carla’s Dreams lansează single-ul “Antiexemplu” cu videoclip oficial

09 februarie 2017 Societate
 
 

“Antiexemplu” este piesa care dă numele concertului și albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa în România, într-un show live cu invitați surpriză.

Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

“În “Antiexemplu”, ne-am permis câteva licențe, chiar și titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificația căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta și în continuare, în diferite viziuni”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s-Dreams-antiexemplu

Carla’s Dreams sunt artiștii în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 și 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucerește și alte țări, precum Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria.

În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Sursa


 
 

Recomandări