Carolina Gorun a filmat cel mai recent videoclip într-o zonă preferată pentru multe producţii cinematografice de la Hollywood

01 noiembrie 2017 Societate
 
 

Carolina Gorun a ales Italia pentru filmările la cel mai recent videoclip al său, „Cer Senin”. Mai exact, Milano și Lago di Como, cel mai frumos lac al Italiei și una dintre destinațiile favorite ale vedetelor de la Hollywood, dar şi a turiştilor care vor o vacanţă romantică. Zona este recunoscută și pentru că este preferată pentru filmările multor producţii cinematografice.

“Am filmat videoclipul în Italia, la Laco di Como, regiunea Bellagio. Ne-am dorit să fie ceva mai diferit și să reprezinte în totalitate mesajul piesei – cu apă, cu soare, cer senin și toate elementele importante pentru o viață frumoasă. Am vrut ca videoclipul să exprime libertatea și gândurile mele. Să fiu doar eu cu natura și cu tot ce mă înconjoară. M-am străduit să fiu eu, cea care sunt în fiecare zi. A ieșit ce mi-am dorit. Sper ca piesa să placă și mesajul ei să ajungă în inimile oamenilor”, ne-a declarat Carolina Gorun, care are toate motivele să se considere o femeie împlinită!

Muzica și textul piesei “Cer senin” este semnată de prietena Carolinei, interpreta Irina Chitoroagă, în back vocal îl regăsim pe Gicu Cimbir, iar aranjamentul piesei este realizat de Veaceslav Daniliuc. Producția videoclipului este semnată de Viorel Belinschii.

Precizăm că Lago di Como se află la doar 60 de km de Milano, în bogata regiune a Lombardiei, şi este al treilea ca mărime dintre lacurile italiene, după Garda şi Maggiore.

În Como se produce 70% din mătasea Europei, iar casele de modă şi designeri celebri din Italia şi din străinătate se bazează pe manufacturile de aici.

În toate orăşelele de pe marginea lacului Como, ce găzduiesc palate locuite în urma cu două-trei secole de marchizi şi viconţi, a fost turnat câte un film: Casino Royal (Lenno), Star Wars (Parcul Teresio Olivelli), A Month by the Lake (Como), Rocco and His Brothers (Bellagio, The Pleasure Garden (Cernobbio, Isola Comacina, Nesso), regizate de nu mai puţin celebri Visconti, Zeffirelli, Hithcock, Sydney Pollack sau George Lucas.

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală


 
 

Recomandări