Ce au observat fanii la Florin Piersic, după spectacolul de la Chișinău: “Înţeleg bătrâneţea, dar maestrul e foarte schimbat”

01 noiembrie 2017 Societate
 
 

”Mărgelatul” a făcut furori zilele trecute la Chișinău, alături de solistul Marcel Pavel, cei doi fiind apreciați de fanii de peste Prut pentru recitalurile de muzică și de poezie.

Florin Piersic, mai emoţionat decât Marcel Pavel. Cei doi s-au îmbrăţişat ca doi prieteni vechi

Cântărețul a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu Florin Piersic (81 de ani) – actorul înalt de 1.90 m, însoțită de un mesaj laudativ: ”La Chișinău, împreună cu maestrul Florin Piersic, marea legendă vie a teatrului și cinematografiei românești! Respect!”.

Poza cu pricina a adunat în jur de 800 de aprecieri, însă cineva a postat un comentariu mai îndrăzneț: ”Super tare doar că maestrul e foarte schimbat! Înțeleg bătrânețea, dar e vizibil afectat. În ultimul timp nu prea a mai apărut în public, poate și de asta”.

Deși vârsta își spune cuvântul, Florin și-a asigurat recent admiratorii că nu este bolnav și că singurele medicamente pe care le-a luat au fost vitaminele.

Florin Piersic nu s-a retras de pe scenă, ba chiar a reluat, din septembrie, spectacolul ”Străini în noapte”, în care îi dă replica actriței Medeea Marinescu.

Sursa


 
 

Recomandări