Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun ne amintește cât de importantă este familia!

04 decembrie 2015 Societate
 
 

Pe cât de emoționantă este, pe atât de bine reușește să transmită cel mai important mesaj. Și anume că trebuie să prețuim fiecare clipă petrecută în familie și să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi.

reclama-craciun-edeka

Reclama, realizată de agenția Jung von Matt, aparține lanțului de supermarkete german Edeka și a vrut, astfel, să reînvie una dintre cele mai importante elemente despre care se spune că fac parte din spiritul Cărciunului: că familia este mult mai importantă decât mâncarea, cadourile, decorațiunile sau colindele.

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun spune povestea unui tată singur, rol jucat de actorul britanic Arthur Nightingale, ai cărui copii trăiesc departe în lumea întreagă și sunt ocupați cu munca și cu propria familie, astfel încât sunt nevoiți să își anuleze în ultimul minut venirea acasă de Crăciun.

Bătrânelul, personajul principal al clipului, apare apoi singur la masă, alături de bradul împodobit și apelează la o măsură extremă pentru a-i aduce pe cei trei copii ai săi acasă.

Într-o zi, copiii bătrânului primesc chiar în preajma sărbătorilor scrisori în care sunt informați că bătrânul a murit.

edeka-publicitate-christmas-728x336

Aceștia, îndurerați, se grăbesc să ajungă la casa tatălui lor, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Ce se întâmplă în continuare este cu adevărat emoţionant:

Sărbători fericite alături de cei dragi!

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări