Cei mai importanti oameni din lume la 20 de ani. Ce faceau Putin, Merkel si Obama in timpul facultatii

19 ianuarie 2015 Societate
 
 

Astăzi conduc lumea, însă, până să ajungă cei mai importanți oameni din lume, Barack Obama sau Angela Merkel au avut o viață normală și nu se gândeau nicio secundă că lumea va depinde la un moment dat de deciziile lor.

Iată ce făceau în tinerețe liderii lumii:

Barack Obama

Președintele Statelor Unite  ale Americii, Barack Obama, a absolvit în anul 1983 științele politice la Universitatea din Columbia. Imediat după absolvire, Obama s-a mutat la Chicago, unde a ajutat comunitățile sărace din partea sudică a orașului.

Înainte să urmeze Dreptul, Barack Obama s-a dedicat spiritualității. El s-a alăturat Bisericii Unitare în Trinitate a lui Hristos.

În timpul facultății, Obama nu a fost străin de petrecerile studențești, la care se consuma alcool, marijuana și cocaină, notează publicația “Policy.Mic”, care a deconspirat aceste secrete despre marii lideri ai lumii.

 Angela Merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, s-a căsătorit pentru prima dată la 23  de ani, cu un coleg pe care l-a cunoscut la Universitatea din Leipzig. Pentru a se întreține în timpul facultății, Angela Merkel a lucrat ca barmaniță. Ea locuia în acea perioadă într-o cameră de 10 metri pătrați și folosea o baie comună. Prima căsnicie a Angelei Merkel s-a încheiat în anul 1982.

 

Ea s-a recăsătorit în 1998, cu Joachim Sauer, un profesor de chimie din Berlin, fiind împreună şi acum. În facultate, la petreceri, Angela Merkel avea o băutură preferată: cocktail din votcă și suc de cireșe.

 Vladimir Putin

 

Până să ajungă unul dintre cei mai de temut oameni din lume, Vladimir Putin, președintele Rusiei a lucrat ca agent secret 10 ani. A intrat în cadrul agențiilor de spionaj imediat după ce a absolvit Facultatea de Drept. Deși tinerețea lui Putin este învăluită în secret, se spune că acesta era pasionat de judo în timpul facultății.

David Cameron

Cel mai surprinzător lucru despre David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, este faptul că acesta a fost membru al clubului Bullingdon, despre care se spune că era faimos pentru chefurile monstruoase care se dădeau la Colegiul Brasenose din Oxford.

 

Membrii acestui club erau recunoscuți pentru comportamentul huliganic, pentru vandalizarea restaurantelor și a căminelor studentești. Cameron nu a dorit însă să vorbească niciodată despre această perioadă din viața sa.

Sursa


 
 

Recomandări