Cleopatra Stratan a dezvăluit că scrie o trilogie. Lucrează la cel de-al treilea roman

28 noiembrie 2017 Societate
 
 

Deși cântă, marea pasiune a Cleopatrei Stratan e scrisul. Tânăra artistă care deține șase recorduri mondiale a dezvăluit că a reușit să scrie deja două romane din trilogia sa!


Cleopatra Stratan, fetița dulce care încânta publicul cu melodia „Ghiță”, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula.


Are 15 ani, este elevă în clasa a IX-a şi deja are o înălţime de 1,80 metri, este chiar mai înaltă ca celebrul său tată.

Tânăra artistă a dezvăluit că după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, s-a apucat să scrie romane. Mai exact, o trilogie, pe care vrea să le termine pe parcursul anului viitor.

„În afară de muzică scriu, îmi place să scriu. Frecventez lecţii de teatru, fac lecţii de teatru de un an… Scriu şi mă inspiră tot ce mă înconjoară. Anturajul şcolii, viaţa, tot, o viaţă de adolescentă de vârsta mea… Îmi plac toate rolurile. Acum doi ani am început să scriu o trilogie, acum sunt la cel de-al treilea roman… Nu am prieten. Mi se pare că e totuşi cam devreme”, a spus Cleopatra Stratan la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

De asemenea, tânăra artistă a mai precizat că deocamdată nu are un prieten pentru că i se pare, totuși, cam devreme pentru o relație sentimentală. Deși noi credem că nu duce lipsă de pretendenţi.

După o perioadă în care publicul nu a mai văzut-o în concerte, Cleopatra revine, alături de fratele său, Cezar, cu o nouă piesă, „Mami”, și videoclipul acesteia.

„Sper ca acest clip le va aminti chiar și celor care nu au suflet – că au”, a scris Pavel Stratan pe Facebook, făcând aluzie la mesajul piesei, care are o încărcătură emoțională puternică.

Pe 13 decembrie, Pavel și Cleopatra Stratan vor pleca pentru două luni în turneu în SUA și Canada.

Text: Alina MATEI
Foto: Facebook


 
 

Recomandări