Clubul Inner Wheel Chișinău ne invită la un exercițiu de generozitate!

07 februarie 2017 Societate
 
 

Clubul Inner Wheel Chișinău ne invită la un exercițiu de generozitate, într-un cadru distins și elegant. Evenimentul filantropic vine să aducă îmbunătățiri în Secția Gastrologie a Institutului Oncologic.

inner-wheel

Evenimentul caritabil, denumit “Atinge o inimă”, se va desfășura pe 25 februarie, de la ora 18.00, în restaurantul “Most” din capitală.

Muzica live, licitaţia cu strigare, în cadrul căreia vor putea fi achiziţionate opere de artă și obiecte exclusive, tombola cu cadouri și surprize și, nu în ultimul rând, cină deosebită cu vinuri alese, sunt doar câteva dintre surprizele pregatite de organizatori.

Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de spectacolul muzical electrizant susținut de Geta Burlacu&Band.

Pentru a petrece o seară deosebită la Gala de caritate “Atinge o inimă” și, totodată, a
contribui la crearea unor condiții optime de aflare a pacienților în staționarul Spitalului Oncologic, puteți lua legătuira cu organizatorii evenimentului la numerele de telefon: 069185773, 069105700, 079111333.

 

Cont pentru donații:

BC ”Moldova Agroindbank” SA, filiala 1 Chișinău
IBAN cont
MD 39AG000000022513005263
C/bancar AGNRMD2X

iner

Inner Wheel Chișinău este parte a familiei Inner Wheel International, care este una din cele mai mari organzații feminine de voluntariat din intreaga lume. În calitate de ONG activează împreuna cu Națiunile Unite și are reprezentanțe în trei centre ONU: Geneva, New York și Viena.

iner3

Printre activitățile Clubului se numără procurarea mobilierului pentru trei săli de terapie individualizată a copiilor din cadrul Centrului de resurse şi abilitarea copiilor cu autism, co-organizarea Companiei de informare “Stop Melonoma”, consultarea stomatologică gratuită cu tratamentul cariei incipiente și cariei medii la copii din cadrul Complexului – Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu” și la copii de la Centrului SOS Autism, distribuirea pe parcursul a patru luni în cadrul proiectului “O pâine pentu viață” peste 2000 de pâini pentru oamenii în etate, care iau masa într-o cantină socială din oraș ș.a.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări