Cu ce purtăm încălțămintea sport. Erori fatale pe care le face orice femeie

17 iunie 2017 Pe tocuri
 
 

Teniși, bascheți, adidași. Încălțămintea sport nu ar trebui purtată doar când mergi la sală sau când alergi. Există o mulțime de moduri în care o poți combina cu ținutele de zi, chiar și cu cele office. În același timp, însă, e bine să eviți anumite asocieri, pentru a nu-ți strica aspectul.

Reguli de bună purtare

Indiferent de tipul de încălțăminte sport pe care hotărăști să o porți, există câteva principii de bază de care trebuie să ții cont întotdeauna:

Cumpără adidași care se potrivesc cu garderoba curentă. De ce să îți cumperi ultimul răcnet în materie de încălțăminte sport dacă nu se potrivește stilului tău. Mai exect, de ce să-ți iei adidași portocalii dacă aceștia n-au nimic în comun cu ținutele care-ți plac și pe care le îmbraci frecvent.

Alege-ți pantofii care completează ceea ce ai deja, nu pe cei care necesită schimbarea întregii garderobe.

Poartă-i la ocazii potrivite. Adidașii sunt incredibil de versatili, dar nu sunt în niciun caz un substitut pentru pantofii care ar trebui purtați la o rochie, spre exemplu. Poți să îi porți chiar și cu o ținută office, însă ei nu sunt făcuți să înlocuiască orice tip de încălțăminte.

Păstrează-i cât mai curați. Nu contează cât de cool sunt sneackerșii tăi, dacă sunt plini de praf, murdari vor fi nu doar banali, ci chiar îți vor strica întregul aspect. Ai grijă să îi întreții cât mai bine. Acest lucru presupune spălarea șireturilor și a suprafețelor care pot fi curățate, eliminarea mirosurilor și perierea tălpilor.

Iată cum porți încălțămintea sport

Cu manșeta pantalonilor răsucită

Ți-ai cumpărat o pereche nouă de teniși sau de adidași? Asigură-te că sunt observați de ceilalți. Pentru asta, ai grijă ca pantalonii să se oprească la nivelul gleznei. Adică, răsucește puțin manșeta jeanșilor și lasă la vedere puțină piele.

Fără șosete

Nu purta șosete sau cel puțin nu le lăsa să se vadă. Caută șosete foarte scurte, acelea care îți acoperă doar talpa piciorului și care lasă impresia că ai încălțat adidașii cu picioarele goale.

Clasic

Bascheții clasici vin cu acea notă retro care nu se va demoda, însă, niciodată. Mergi pe negru, dacă nu ai curajul să optezi pentru culori prea puternice.

Cu fustă

E probabil combinația cea mai periculoasă, dar cu puțină atenție poate fi de mare efect. Nu purta rochii sau fuste lungi cu adidași, pentru că riscul e prea mare. În schimb, optează pentru o fustă creion și o pereche de adidași. Acest look va transmite despre tine faptul că ești o persoană foarte activă.

Sursa


 
 

Recomandări