Cum să-ți conturezi buzele ca să pară mai mari. VIDEO

11 noiembrie 2016 Machiaj
 
 

Visul oricărei femei este să aibă buze pline și perfect conturate. Dacă natura nu te-a înzestrat cu buze mari și nu îți dorești să apelezi la metode chirurgicale, precum acidul hyaluronic, există câteva trucuri care te pot ajuta să obții buze mai mari în mod natural.

buze
Iată cum poți crea iluzia de buze mai mari cu ajutorul machiajului:

Alege corect conturul de buze

Înainte de a folosi rujul, asigură-te că alegi un contur de buze apropiat ca nuanță de acesta. Ca să nu dai greș, conturează-ți buzele cu ajutorul unui creion nude.

Forma ideală

Există diferite tipuri de buze, așa că identifică-le pe ale tale ca să știi cum trebuie să le conturez corect pentru a obține un efect natural.

contur-buze1

Nu exagera

Nu trebuie să depășești cu mult linia buzelor, concentrează-te acolo unde este nevoie, în partea de sus sau de jos a buzelor, niciodată pe ambele. Conturează atent pentru a obține un efect de umbră. Peste creion, aplică un ruj cremos în aceași nuanță.

Trucuri de culoare

Alege rujurile şi gloss-urile în nuanţe deschise, pentru că acestea dau senzația de buze mai mari. Dacă îți place să folosești rujul, după folosire lui aplică în centrul buzei de sus și a celei de jos un punct de gloss transparent. Luciul de buze este cel mai bun produs cosmetic care dă senzația de buze mai mari pentru că reflectă lumina și va da buzelor tale un efect 3D.

Exfoliază-ți buzele

Pentru a-ţi pune buzele în valoare şi de a le face să fie extrem de apatisante exfoliază-le o data pe săptămână. Exfolierea îndepărtează pielea moartă de la suprafaţa buzelor şi le lasă moi şi catifelate. Pe de altă parte, stimulează circulaţia sanguină ceea ce face ca buzele să fie mai pline şi să capete un aspect roz natural.

Hidratează-ți buzele

Așa cum ai grijă de ten, așa ar trebui să se întâmple și cu buzele. Înainte de somn, pune pe buze puțin ulei de cocos. Ziua, alege un balsam de buze intens hidratant și lasă-l să acționeze 5 minute înainte de a aplica alt produs pe buze. Dacă nu trebuie să folosești ruj sau gloss în fiecare zi, peste aplicarea balsamului nu ar trebui să sari niciodată

Să fii frumoasă!

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări