De ce Prințul Harry și iubita nu se pot căsători în biserica unde au făcut-o Prințul William și Kate

11 septembrie 2017 Societate
 
 

În timp ce toată lumea de la Palatul Kensington este preocupată de vestea venirii pe lume al celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton, un alt anunț se pregătește la Casa Regală a Marii Britanii. Mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry este inevitabil, iar prima apariție în public a cuplului va avea loc la Toronto, pe 23 septembrie.

Meghan a făcut deja cunoștință cu viitorii săi socri, Prințul Charles și Camilla, lăsându-le o impresie foarte frumoasă. În scurt timp, noul cuplu regal pare că se va muta în Palatul Kensington, la apartamentul numărul 9. Cei doi locuiesc într-o casă mică, cu două dormitoare, pe terenul Palatului Kensington. Meghan deja s-a acomodat cu cercul de apropiați ai iubitului său și s-a împrietenit foarte tare cu verișoara lui, Prințesa Eugenie. Protocolul regal spune că, până când cei doi nu se vor logodi, Meghan nu va putea să o cunoască pe Regină, conform DailyMail.

Vestea unei logodne va fi primită cu mare bucurie pe ambele maluri ale Atlanticului. Prințul Harry este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai Casei Regale iar Meghan a fost lăudată pentru munca sa umanitară și pentru evenimentele de caritate pe care le-a organizat.

Dacă vor decide să facă pasul decisiv, Meghan și Prințul Harry nu vor putea să se căsătorească la Westminster Abbey, acolo unde și-au unit destinele Kate Middleton și Prințul William. Motivul? Meghan a trecut deja printr-un divorț și este catolică. Ea a mai fost căsătorită cu regizorul Trevor Engelson, dar mariajul lor nu a rezistat decât doi ani.

Cei doi nu vor alege nici Catedrala St. Paul, acolo unde s-au căsătorit Prințul Charles și Diana, în 1981. Cel mai probabil, Meghan și Harry vor alege St George’s Chapel, din apropierea Castelului Windsor.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, în cartierul Soho, intr-unul dintre cluburile selecte din Londra. Au reușit să-și țină iubirea în secret pentru șase luni de zile.

Sursa


 
 

Recomandări