Delia, cea mai fericită mătuşă! Primele fotografii cu nepoata artistei

27 decembrie 2017 Societate
 
 

Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica.

Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.

Oana Matache a adu-o pe lume pe fiica sa marţi dimineaţă, prin intermediul unei operaţii cezariene. Fetiţa a cântărit aproximativ 3 lilograme jumătate la naştere şi a primit nota zece la naştere. Delia, ca o mătuşă iubitoare, a fost în vizită la sora ei şi a relizat mai multe fotografii care pur şi simplu au topit inimile fanilor.

Una dintre forografii o înfăţişează pe sora acesteia, purtând-o pe Jessica în braţe şi privind-o cu dragoste maternă. Alături de imagine, cântăreaţa a adăugat un scurt comentariu, ilustrativ pentru fericirea pe care o resimte întreaga familie în acest moment special.

“Doamne! Uite iubirea!”, au fost cuvintele Deliei.

Oana Matache s-a căsătorit cu soţul ei, Răzvan Miheţ după aproximativ un an de relaţie , pe 28 mai. Soţul Oanei este o persoană discretă şi nu este o faţă cunoscută în industria muzicală. Pasiunea sa este reprezentată de practicarea sporturilor extreme.

Sursa


 
 

Recomandări