Despre noi

www.thewoman.md. Portal pentru femei cu atitudine!

www.thewoman.md – portal de lifestyle feminin din Moldova dedicat femeii moderne, active, interesate de frumuseţe, modă, carieră, dezvoltare personală, familie, cuplu, copii, sănătate şi arta culinară, care îşi doreşte să fie bine informată şi vrea să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă.

Moldova are femei frumoase, deştepte și puternice, femei care excelează în carieră, dar care îşi rezervă timp şi pentru viaţa de familie. Femei care se implică în evenimente caritabile şi în viaţa socială. Nu sunt neapărat vedete sau persoane publice, dar poveştile lor de viaţă le face să fie remarcabile. Scopul nostru este să le aducem în prim-plan, pentru a vedea cum au învăţat ele succesul şi împlinirea.

Conţinutul editorial este pe cât de simplu, pe atât de provocator: un produs autohton, care prezintă partea bună și optimistă a societății , care oferă exemple de conduită și de carieră pentru tinerele generații, povești interesante ale oamenilor care fac lucrurile să se mişte în Moldova într-o direcție progresistă, cele mai interesante evenimente socio-culturale, cele mai viabile destinații de shopping, cele mai atractive locații turistice, cele mai noi știri din modă, frumuseţe, cultură, publicitate sau cele mai bune locuri de petrecut timpul liber.

Încă de la început, scopul www.thewoman.md a fost crearea unei comunități a femeilor, pentru a le inspira, a le emancipa şi a le încuraja să devină puternice şi independente, frumoase şi feminine, libere de prejudecăţi şi ambiţioase, oferindu-le instrumente utile pentru viața profesională și sfaturi în viața privată, în acord cu statutul lor social.

www.thewoman.md pune accent pe responsabilitatea societății, pe implicarea socială și desfășoară în permanență campanii umanitare care vizează, în special, femeile și copiii.

Cititoarele www.thewoman.md sunt educate, interesate de stil, mai mult decat niște femei frumoase. Sunt puternice, cu simțul reponsabilității și luptă pentru cauzele în care cred.

www.thewoman.md promovează un stil de viaţă activ, sănătos şi echilibrat, în care primează calitatea şi normalitatea.