DJ Sava și Olga Verbiţchi au lansat videoclipul „Coco Bongo”, filmat pe plajele din Cancun

02 februarie 2018 Societate
 
 

DJ Sava ne provoacă cu un nou clip ce aduce vara mai aproape, „Coco Bongo”, filmat pe plajele din Cancun. Noutatea este colaborarea cu Olga Verbiţchi, concurenta din echipa lui Carla’s Dreams, câştigătoarea „X-Factor” de acum două sezoane.

“Cred că lansarea acestei piese reprezintă o nouă etapă, echivalentă cu un vis împlinit în viaţa mea. Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multa experienţă, dar mai ales posibilitatea de a cunoaşte oameni noi! Iar mai frumos de atât nu poate fi. Mulţumesc mult tuturor pentru acest pas”, spune Olga Verbitchi, artista din Chişinău.

“«Coco Bongo» este primul single pe care îl lansez anul acesta şi sper să vă placă. Este o piesă care te duce cu gândul la zilele de vară şi la petrecerile în aer liber din Mexic. Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu Olga Verbiţchi, una dintre cele mai bune voci din ţară”, adaugă DJ Sava.

Videoclipul piesei „Coco Bongo“, realizat de Alex Ceaușu, are ingredintele unui clip care te duce cu gândul la vară: mare, plajă, fete sexy, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al orașului Cancun.

Uite cum sună featuringul lor:

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât și de peste hotare și care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. În 2017, DJ-ul a lansat alături de Barbara Isasi piesa „Nena”, iar în urmă cu șase luni, a colaborat pentru piesa „Sea Lo Que Sea” cu frumoasa Carine.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări