După ce a câștigat “Vocea României 2017”, Ana Munteanu a lansat prima sa piesă, “Măşti”

16 decembrie 2017 Societate
 
 

Ana Munteanu a câştigat Vocea României 2017 datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a cucerit cu cele trei interpretări din finală. Pe lângă titlul de Vocea României, concurenta din echipa Smiley va încasa și marele premiu de 100.000 de euro.

“Sunt foarte emoţionată şi sunt extrem de fericită. Nu mă aşteptam! Plâng de fericire, pentru că simt că l-am făcut mândru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat şi pentru că aţi avut încredere în mine. Sper să vă răsplătesc de acum încolo”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Ana Munteanu.

Într-un interviu acordată ziarului „Adevărul“, câştigătoarea a mărturisit că va investi banii în cariera şi studiile ei muzicale, dar şi ale fraţilor săi. De asemenea, tânăra îşi doreşte foarte mult să-şi ajute familia să se mute la Bucureşti.

„Vreau să devin o profesionistă în acest domeniu, un artist“, a punctat Ana.

În finala Vocea României 2017, Ana Munteanu a interpretat trei melodii: “De unde vii la ora asta?” (alături de Smiley), “The Prayer” (în duet cu Marcel Pavel) și o variantă inedită a celebrei piese “La Boheme” (Charles Aznavour).

Bătălia finală s-a dat între Ana Munteanu și Meriam Jane, concurenta lui Tudor Chirilă. Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei, s-a clasat pe locul trei, iar Andrada Crețu, din echipa lui Adrian Despot, a fost a patra în preferințele publicului.

Ana Munteanu, a urcat pe scenă la audiţiile pe nevăzute și i-a cucerit pe toţi cei 4 juraţi, care au întors scaunele.

“În șase sezoane, n-am apăsat niciodată atât de repede butonul, ai șanse mari să câștigi “Vocea României; știu și piesa care te poate face să câștigi. Dacă nu vii în echipa mea, o să plâng”, a spus, anterior, Smiley.

Ana Munteanu are 16 ani, este originară din oraşul Hînceşti, a făcut canto cinci ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău. În prezent este elevă la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”, unde studiază xilofon, tobe și pian. Ea a participat la mai multe competiții, la care a câștigat locul I, printre care “Moldova are talent”, la doar 13 ani.

La scurt timp după castigarea trofeului “Vocea României”, Ana a lansat primul single din carieră, „Măşti“. Ea a semnat cu casa de discuri Universal Music România și a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, studioul lui Smiley. Single-ul ei de debut a fost compus de Roland Kiss, Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu și Smiley (Andrei Tiberiu Maria), iar la versuri au colaborat: Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Smiley.

Felicitări, Ana!

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări