Elena Gheorghe revine la muzica latino. A lansat un nou single!

15 mai 2015 Societate
 
 

Frumoasa Elena Gheorghe revine la stilul de muzică care a consacrat-o. Mai exact, este vorba de muzica latino, cu care a cunoscut succesul alături de trupa Mandiga.


Cântăreața lansează single-ul şi videoclipul “Señor Loco”, feat cu artistul columbian Danny Mazo, o poveste vizuală inspirată din energia latină a fiestei sevilane și atmosfera exuberantă din anii ’60.

Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, care amintește de bucuria și energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odată cu lansarea piesei “Señor Loco” (single-ul este deja în promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o nouă imagine plină de senzualitate și exuberanță, ce combină elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea și forța frumuseților din America Latină.

“Señor Loco mă întoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuală foarte colorată, plină de bucurie și de spectacol, e intrarea perfectă în vară, în perioada nopților albe, a petrecerilor cu dans până dimineața, a vacanțelor”, a declarat artista pentru libertatea.ro.

Pentru videoclipului noului single, Elena a pregătit o coregrafie plină de umor, care combină pași de salsa cu mișcări inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

Piesa “Señor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul și producătorul muzical Laurențiu Duță.

Text: Cristina MOLOMAN


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări