Emisiunea ”Bună Dimineața de Weekend” are ediție specială de Crăciun! Vedetele colindă și povestec cum arată Crăciunul lor

05 ianuarie 2018 Societate
 
 

Deschide ușa, creștine! ”Bună Dimineața de Weekend” vine la tine. Vedetele colindă și povestec cum arată Crăciunul lor! Sâmbătă (6 ianuarie) și duminică (7 ianuarie), începând cu ora opt, le-am pregătit telespectatorilor ediții speciale de Crăciun a emisiunii ”Bună Dimineața de Weekend”, TV Moldova1!

În cele două ediții de Crăciun vom primi colindători și vom povesti cu invitații noștri despre sărbători petrecute în familie, despre obiceiul colindatului, despre ce ne bucură, despre planuri și dorințe.

Invitații prezentatoarei Doina Stimpovschi vor dezvălui publicului momente emoționante pe care le-au trăit de Crăciun, cum arăta Crăciunul copilăriei lor și de ce păstrează cu sfințenie tradiția celei mai iubite sărbători a anului.

Ediția specială de Ajun îi va aduce la TV Moldova1 pe Mariana Dobzeu, Nicolae Paliț, Snejana Frija, Viorica Cheptănaru, Angela Chiochină, Alexandru Cucu, Alina Gurari, Elena Javelea și Serafim Bondari, Aurel Chirtoacă,
Mariana Șura și fiica sa, prințesa Evelina, talentații copii de la Studioul de Creație DoReMi Show, însoțiți de Marcela Gîlcă, conducător artistic.

Celebra Tanti Ludmila va fi alături de noi cu dezvăluiri, dar și cu o poveste foarte frumoasă, iar Ricu Vodă vine cu o premieră, lansează piesa „Întoarceți caii”!

Duminică, de Crăciun, emisiunea va fi difuzată între opt și nouă și va avea de toate: de la subiecte despre colindul tradițional, multă muzică, dar și momente spontane de confidențe.

Această ediție va fi cu atât mai frumoasă, cu cât telespectatorii se vor bucura să îi revadă pe Mihai Ciobanu, Viorica Lupu, Igor Rusu, Aliona Triboi.

Marina Dumbrăveanu și copiii din Ansamblul “Dumbrăvița”, pe care îl conduce, vin să ne colinde. Copiii au îmbrăcat costume populare autentice și au interpretat două colinde atât de frumoase – “Deschideti portițele” și “Steaua lui Hristos”.

Așadar, fiți aproape! Să ne fim colind, unul altuia, în aceste momente, de maximă așteptare, a venirii Crăciunului! Să ne fim colind unul altuia în fiecare zi!

Crăciun Fericit!

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări