EXCLUSIV. Ea este moldoveanca din proiectul fotografic „Atlasul Frumuseții”!

14 ianuarie 2016 Noutăți
 
 

Surpriză uriașă pentru o tânără din Republica Moldova. O fotografie cu ea a fost inclusă în proiectul intitulat „Atlasul Frumuseții”, care reprezintă diversitatea frumuseții feminine din 37 de țări prin care a călătorit fotografa de origine română Mihaela Noroc. Tânăra moldoveancă s-a încadrat perfect în lista celor 37 de fete de o frumusețe răpitoare.

www.thewoman.md a aflat cine este fata care ne reprezintă. Îi spune Carolina Ciubotaru și este elevă în clasa a XII-a la Liceul “Prometeu-Prim”.

Frumoasa moldoveancă ne-a povestit cum a cunoscut-o pe fotografa Mihaela Noroc și cât de surpinsă a fost atunci când și-a regăsit poza în acest “Atlas al frumuseții”.

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-236_880

“Fotografia a fost făcută în decembrie 2014, la Iași, unde am mers împreună cu Ansamblul vocal al liceului în care învăț, la Festivalul folcloric “Datini și obiceiuri de iarnă”. În timpul paradei o domnișoară s-a apropiat de mine pe neprins de veste și mi-a spus că îi plac ochii mei și că vrea să îmi facă o poză. Am acceptat. Am crezut că e o domnișoară simplă, pasionată de fotografii, mai ales că în timpul paradei toți ne fotografiază sau ne roagă să facem fotografii de grup. Nu am avut nici cea mai vagă idee despre scopul acelei poze. Îmi amintesc că totul s-a întâmplat spontan. Nu m-am pregătit din timp pentru această poză și nu sunt model ales special pentru acest proiect, cum susțin unii! Abia peste o lună am aflat cine era fotografa și cu ce scop a făcut poza. Din întâmplare, o prietenă a dat peste un articol în care se vorbea despre acest proiect și mi-a arătat poza mea printre mulțimea de poze ale fetelor din toate colțurile lumii. Am fost șocată și, în același timp, plăcut surprinsă. Cu Mihaela Noroco nu m-am mai văzut de atunci, de aceea, vreau să îi spun pe această cale un mare MULȚUMESC pentru selecția făcută în folosul meu”, ne-a declarat, în exclusivitate, Carolina Ciubotaru.

Reamintim că o fotografă din România, Mihaela Noroc, călătorește în toată lumea și fotografiază femei superbe, cu scopul de a arăta că frumusețea constă în diversitate și că nu ține de modă, bani sau rasă.

Mihaela Noroc

Proiectul ei se numește „Alasul frumuseții” și se bucură de un succes enorm, fiind mediatizat de multe publicații internaționale, precum The Huffington Post, Le Figaro, Business Insider, Forbes sau CNN.

Text: Daniela BORODACHI
Foto: arhivă personală, Mihaela NOROC


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări