“Femeia, eterna poveste”, premii de excelenţă pentru doamnele din Moldova

12 martie 2018 Societate
 
 

Primăvara a venit cu un start și un suflu nou, cu optimism și încredere pentru 20 de femei din domenii vaste, de la business până la fashion, care au fost premiate în cadrul Galei “Femeia, eterna poveste”, aflată la cea de-a 8-a ediţie.

Evenimentul a fost organizat de Valentina Luchian, directorul revistei “Fashion VIP” și aduce în atenţia publicului femei, personalităţi marcante care au excelat din punct de vedere profesional, femei înzestrate cu talent, ambiţie, voinţă şi perseverenţă, dar și curaj de a se autodepăși, de a se reinventa continuu.

Evenimentul, moderat de Sergiu Beznițchi și Andrei Porubin, a fost un adevărat spectacol artistic, fiind profund apreciat de invitate. În special, revenirea în scenă a distinsei interprete Nina Crulicovschi!

Decernarea premiilor a fost simbolizată cu trofee și cadouri și reprezintă o profundă consideraţie din partea organizatorilor.

Iată premiile:

Olga Bejenari, reprezentant MAIB
Galina Braniște, reprezentant MAIB
Zenovia Ceaicovschi, femeie de afaceri
Natalia Barbu, interpretă
Ianna Novac, interpretă
Nina Crulicovschi, interpretă
Veronica Munteanu, “Estetic Sana”
Lucia Locoman, profesoară
Veta Ghimpu Munteanu, interpretă, realizatoare emisiuni radio
Eleonora Saran, primar com. Durlești
Larisa Iațco, femeie de afaceri
Valentina Ursu, jurnalistă
Natalia Frunză, Gabriela Ciubara, Salonul de frumusețe “Beauty House”
Valentina Tricolici, femeie de afaceri
Luminita Suveică, șefa Centrului de Sănătate din Municipiul Chișinău
Tamara Berzoi, fostă crainic de radio și televiziune
Larisa Sofroni, medic
Nicoleta Stati, pictoriță
Nadejda Herța, femeie de afaceri
Svetlana Bivol, directorul Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”
Liliana Palihovici politician
Varvara Buzilă, etnograf, muzeograf.

Pe parcursul serii doamnele au fost ”răsfățate” cu numeroase surprize. De la gustări și băuturi, până la prezentare de modă și muzică, iar buna dispoziție a venit de la sine.

Momentele artistice în cadrul evenimentului au fost asigurate de Natalia Barbu, Ianna Novac, actorul Andrei Sochircă, dar și de una dintre marile doamne ale scenei autohtone, o interpretă extrem de iubită – Nina Crulicovschi, care a susținut un mini-recital în carul evenimentului. a fost un moment prielnic pentru invitate de a-și arăta, astfel, respectul și aprecierea pentru domnia sa, după o lungă absență de pe scenă.

Ca de fiecare dată, gazda evenimentului, fermecătoarea Valentina Luchian, a mulțumit în discursul său, tuturor partenerilor și colaboratorilor, și a felicitat doamnele care, pe lângă viața de zi cu zi, aspiră la mai mult!

Gala “Femeia, eterna poveste” ajunsă la cea de-a 8-a ediție, a pus în evidență, de la an la an, valoarea femeilor care sunt, dincolo de soţii şi mame, adevărate exemple în cariera lor.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți AICI!

Text: Alina MATEI
Foto: Fashion VIP


 
 

Recomandări