Horoscop chinezesc 2018. Ce aduce nou Anul Câinelui de Pământ

31 ianuarie 2018 Horoscop Anual
 
 

Conform astrologiei chinezești ce guvernează din vremuri străvechi, anul 2018 este anul Wu Xu al Câinelui. Noul an chinezesc 2018 va începe pe 16 februarie 2018 și se va încheia pe 4 februarie 2019. Influențele noului an chinezesc se resimt încă din a doua parte a lunii ianuarie, așa întcât o atentă privire în detaliu la configurația primei luni din anul Câinelui – ce corespunde lunii februarie 2018 – pentru fiecare zodie este de bun augur.

Cele cinci elemente chinezești decid în astrologia chinezească faptul că acest an aparține elementului PĂMÂNT, deci 2018 este an de CÂINE DE PĂMÂNT.

Fiind dominat de semn de Pământ, 2018 este legat de culoarea Galben, iar culoarea norocoasă a acestui an este Galben.

In analizele si predictiile din astrologia chinezeasca se pune un mare accent asupra fluxului NOROCULUI pe domeniile principale ale vietii, noroc influentat de zodie, de an si de cele cinci elemente chinezesti. Cand o zodie e favorizata de noroc pe un domeniu de viata, se considera ca are toate circumstantele favorabile de a avea succes pe acel domeniu.

Iata cum vine sau nu norocul in luna februarie 2018, in functie de zodia ta din zodiacul chinezesc:

Șobolan 

In prima luna a anului 2018 care este anul Cainelui, Sobolanii vor avea un noroc care ii va satisface si un bun start la munca.

Daca iti faci un plan bine pus la punct cu privire la directiile de dezvoltare viitoare, iti propui obiective realizabile si realiste si muncesti consecvent pentru atingerea lor, vei pune o fundatie solida care va duce la o evolutie usoara pe parcursul intregului an. Fii atent la comunicarea cu varii persoane, risti sa ajungi la conflicte ce pot duce si la procese. Cand vine vorba de familie, e bine sa fii constient ca tot lipsa de suficienta comunicare clara este cauza diverselor neintelegeri sau conflicte. In ceea ce priveste sanatate, fii atent la dieta si la kilogramele acumulate in exces ce pot fi elementul declansator al unei probleme de sanatate ce se rezolva daca iti rezolvi modul de alimentatie.

Bivol 

In prima luna a anului Cainelui de Pamant, voi cei din semnul Bivol o sa aveti noroc in toate domeniile si chiar daca apar minore probleme de sanatate, nu va ingrijorati ci doar fiti atenti la dieta. In domeniul comunicarii si relatiilor interumane, faceti-va sau stati doar cu prietenii potriviti si astfel evitati neplacerile. Care sunt aceia ? Veti sti daca verificati ce simtiti cu adevarat legat de fiecare prieten in parte. La munca, veti face progrese sigure in ritm mai ponderat; nu fiti prea agresivi si nu puneti presiune prea mare pe voi. Veti avea noroc sa atrageti bani dar nu fiti prea lacomi, ca sa nu ramaneti fara ei. O luna buna pentru Bivoli.

Tigru

In prima luna a anului Caine de Pamant, Tigrii vor avea mult noroc pe domeniul jobului si a muncii lor, vor primi ajutor de la altii si vor avansa in tot ce isi propun sa munceasca. Cat timp muncesti constiincios si sustinut, vei atrage noi oportunitati de dezvoltare. Vei mai avea noroc si cu fluxul banilor care te favorizeaza; unii din voi veti dori sa faceti investitii riscante dar atentie, nu fiti prea lacomi.

Iepure

In prima luna a anului Caine de Pamant, voi Iepurii veti avea noroc bun per ansamblu pe toate domeniile vietii. Cat timp ramanesti in sferele voastre la munca si gestionati relatiile cu colegii in mod corespunzator, cooperant si nonconflictual, veti face progrese semnificative.

Te poti certa cu partenerul dar relatia nu va fi afectata serios.

Avand mult noroc pe zona bogatiei si a prosperitatii, ti se sugereaza sa cooperezi cu altii. Te poti bucura de abundenta dar nu fii opulent.

Dragon

Pe durata anului 2018, persoanele din Dragon vor intra in conflict cu Tai Sui – legendarul care este raspunzator de averile oamenilor in acest an, conform viziunii astrologiei chinezesti.

In prima luna din anul Cainelui de Pamant, vei avea un noroc mediu pe zona de bogatie si trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a face orice investitie mare. Nu te amesteca in treburile altora, daca nu vrei sa ai neplaceri de care nu ai nevoie.

Vei avea o relatie buna pe plan afectiv sau de familie, cu conflicte ce se vor rezolva repede in caz ca vor aparea. Atentie la splina si la stomac, nu munca in exces si nu bea prea mult.

Șarpele

In prima luna a anului 2018 chinezesc, voi oamenii Sarpe veti simti o dificultate in a duce totul profesional si in orice veti munci si aveti nevoie sa jucati dupa reguli de siguranta si stabilitate ca sa tineti lucrurile sub control.

Va puteti certa usor cu partenerul de aceea e bine sa va impuneti sa va calmati in fata oricarei provocari. Voi, Serpii necasatoriti, puteti intalni perechea potrivita si sa incepeti o relatie lunga benefica. Datorita norocului mediu pe zona banilor in aceasta luna, e bine sa nu faceti investitii mari. Ochii deschisi si atenti pe zona gastrointestinala, prudenta si echilibru in mancare si bautura.

Cal

Prima luna din 2018 chinezesc inseamna un bun start pentru cei nascuti sub semnul Calului. Veti munci bine si eficient si veti obtine rezultate satisfacatoare cu eforturi proprii. Pentru cei singuri, aceasta luna va fi una benefica si norocoasa in a fi remacati de cei de sex opus si a incepe o relatie, datorita norocului bun in dragoste. Aveti noroc si pe zona investiilor si a banilor, veti primi venituri decente satisfacatoare. Mentineti o dieta echilibrata si sanatoasa si nu veti avea probleme.

Capra/Oaie

Voi oamenii nascuti sub semnul Oii (sau Caprei, e aceeasi zodie la zodiacul chinezesc) veti avea mult noroc bun in prima luna a anului 2018 chinezesc.

Totul va merge bine cu munca ta, vei beneficia de increderea superiorilor tai care va pot da pozitii mult mai bune. Cu noroc constant pe bani, veti face profituri atractive atat timp cat mentineti o abordare constanta indreptata spre munca. Atentie mai mare pe zona cardiovasculara, in special cei mai in varsta, tensiunea arteriala poate creste mai mult.

Maimuta

In prima luna a anului Caine de Pamant 2018, voi cei nascuti sub Maimuta veti vedea cum norocul apare si dispare sau invers. Puteti intalni probleme neprevazute la munca si in viata personala, veti putea simti ca va e greu sa terminati anumite proiecte, din motive neasteptate. Si viata amoroasa poate fi plina de suisuri si coborasuri si schimbari. In lipsa unui flux mare de noroc, nu sunteti sfatuiti sa faceti investitii riscante cu banii. Pe zona sanatatii, atentie la rani ce pot sangera.

Cocoș

Voi Cocosilor veti munci mult, bine si eficient si veti intra intr-un domeniu nou de munca. Cu mult noroc bun pe zona afectiva si amoroasa, va veti bucura de o viata armonioasa de familie sau cuplu. Pentru Cocosii singuri, aceasta este I luna buna sa va faceti prieteni. Veti avea parte de fluxul banilor spre voi, venind din zona serviciului. Pe planul sanatatii, din pricina gandirii excesive va poate durea capul mai des, puteti avea insomii si de aceea va prinde bine sa va relaxati prin plimbari in aer curat sau facand moderat exercitii fizice.

Câine

La inceputul acestui an Caine de Pamant, voi cei din zodia Cainelui veti experimenta rasuciri si rasturnari de situatii sub influenta lui Tai Sui – marele comandant al anului. Veti gasi dificil sa controlati relatiile interumane iar prieteniile va vor fi puse la test prin diverse certuri. Fiti toleranti unii cu altii, incercati sa nu va pierdeti cumpatul.

Mistreț

In prima luna a anului 2018 chinezesc, cei din zodia Mistret veti avea noroc de relatii bune interumane si veti primi ajutor de la cei din zodia Tigru pe plan profesional. Acestia pot aparea in viata voastra drept cineva de la job care va apreciaza talentele si va angajeaza, sustine sau promoveaza. Va veti bucura de pace in relatia de cuplu desi fara prea multa pasiune, insa in timpul liber puteti incerca reaprinderea flacarii iubirii de inceput de relatie, norocul pe domeniul acesta va sustine.

Luna este benefica in special celor singuri din Mistret. Atat norocul pe zona banilor si pe cea a sanatatii este mare, dar fiti echilibrati evitand sa mancati in exces.

Sursa


 
 

Recomandări