Horoscopul lunii martie 2017

28 februarie 2017 Horoscop Lunar
 
 

În luna martie, nativele din zodia Gemeni trebuie să își asculte intuiția, iar nativele din Fecioară caută mai multă libertate în relațiile pe le au. Află ce spun zodiile despre dragoste și despre cei apropiaţi în martie.

horoscop-martie-2017

Berbec 

SENTIMENTE: După 22 martie, dragostea se așază confortabil în viața ta. Se vor ivi multe ocazii să legi prietenii noi, iar dacă ești singură ai putea să întâlnești pe cineva care-ți place într-un mediu mai puțin convențional, care implică activități sociale sau umanitare. Dacă faci parte dintr-un cuplu, se pot ivi disensiuni din cauza faptului că partenerul tău este prea sensibil, comparativ cu nevoile tale.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Folosește-ți timpul pentru a-ți pune pe hârtie planurile și strategiile prin care vrei să le duci la îndeplinire. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea succes în special în prima parte a lunii martie. După data de 20, fii precaută.

Taur 

SENTIMENTE: Este o lună în care ai putea să decizi că vrei să rămâi însărcinată. Există ceva mistic și religios în tot ceea ce simți luna aceasta vizavi de iubire, sentimente care te înaltă și te fac să plutești.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești interesată de cum să-ți faci relații noi și să evoluezi în carieră. Este foarte adevărat că-ți neglijezi obligațiile față de familie și nu ești foarte prezentă în viața personală, dar pentru moment ai pur și simplu alte priorități.

Gemeni

SENTIMENTE: Nu este chiar o perioadă favorabilă, din punct de vedere al iubirii. Deși relațiile se mențin în limite decente, există totuși multe momente de derută sau de nesiguranță care te țin în tensiune. Dacă ești singură, ar putea să-ți treacă prin cap să te întorci la fostul iubit.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Este un moment bun să-ți folosești intuiția și să acționezi independent de ce spun sau cred oamenii din jurul tău. Nu este nici măcar nevoie să fii flexibilă, ci mai degrabă hotărâtă în alegerile pe care le faci.

Rac 

SENTIMENTE: Dragostea este un capitol care va fi deranjat de tot felul de factori externi care te pot incomoda. Poate fi vorba despre un iubit obsesiv, sau de persoane care te hărțuiesc pur și simplu.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Este o perioadă destul de dificilă pentru tine. O lună de tranziție. Nu ești nici autonomă, nici sigură pe deciziile și acțiunile tale. Uneori ai sentimentul că ești liberă să faci exact așa cum vrei, iar alteori îți dai seama că depinzi în totalitate de alți oameni.

Leu 

SENTIMENTE: Prima săptămână din martie este ideală pentru a crea noi legături de iubire. Și cei aflați într-un cuplu sunt pe roze, în special dacă așteaptă venirea pe lume a unui copil, care va consolida relația. Fă-ți curățenie în lista de prieteni.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Știu că-ți place să nu ții cont de nimeni, dar în martie succesul tău depinde de colaborările pe care le ai și de felul în care îți gestionezi viața socială. Fii cooperantă, n-o să doară așa rău pe cât ai putea fi tentată să crezi.

Fecioară 

SENTIMENTE: Cauți mai multă libertate în relațiile pe care le ai, și nu-ți dorești să fii constrânsă de căsătorie sau de copii. De fapt, multe relații s-ar putea rupe, tocmai din cauza faptului că simți nevoia de o schimbare.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Este un moment favorabil tranzițiilor și modificărilor, în special din zona carierei. Fii deschisă și îmbrățișează orice vine nou în viața ta, se va dovedi de bun augur. Ambiția ta va domina sensibilitatea, în toate aspectele vieții. Citește în continuare previziunile lunii martie 2017 pentru restul zodiilor.

Balanță 

SENTIMENTE: Dacă abia ai cunoscut pe cineva, familia ar putea fi reticentă la persoana nou-intrată în viața ta, cel puțin luna aceasta. Dacă ești în căutarea unei legături, s-ar putea să o găsești unde te aștepți mai puțin, aproape de casa ta, sau în cercuri de prieteni de-o viață.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Trebuie să găsești un echilibru între viața personală și carieră, pentru că emoțiile și sentimentele te guvernează. Este o lună propice pentru a te folosi de relațiile pe care le ai și pentru a-ți schimba locul de muncă, dacă te nemulțumește.

Scorpion 

SENTIMENTE: Viața sentimentală este foarte spumoasă pentru tine acum. Dacă ești singură, ai multe șanse să întâlnești oameni pe placul tău, în timp ce faci sport sau mergi la diverse evenimente. Dacă ești într-o relație, cauți moduri noi de-a ieși din rutină. Și procesul e distractiv.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Trebuie să-ți muți centrul de interes de la viața de familie la carieră, ambiții sau proiecte personale. Folosește prima parte a lunii pentru a-ți face ordine în dorințe, și cealaltă jumătate pentru a le pune în practică.

Săgetător 

SENTIMENTE: La capitolul dragoste stai destul de bine, cel puțin în prima jumătate a lunii. După data de 20 martie, lucrurile se mai complică. Vei fi nevoită să-ți reexaminezi relația, pentru a vedea cum o poți face mai stabilă.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești foarte preocupată de activitățile care țin de casă sau de viața de familie. Poate vrei să-ți redecorezi locuința sau să petreci mai mult timp cu cei dragi. Deocamdată nu ești deloc atrasă să socializezi prea mult, ai nevoie de o pauză.

Capricorn 

SENTIMENTE: Este o perioadă destul de confuză la capitolul dragoste. Majoritatea legăturilor pe care le stabilești se dovedesc a fi doar simple aventuri, și nu relații pentru care merită să te dedici.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care implică introspecție și viață de familie, îți vor aduce mari satisfacții. Dacă te gândești să îți cumperi o casă nouă, așteaptă finalul lunii, pentru că atunci există șanse mai mari să nu dai greș cu alegerea făcută.

Vărsător 

SENTIMENTE: Sectorul romantic este abundent pentru tine. Multe oportunități pentru a-ți găsi dragostea în timp ce ești interesată de cu totul alte capitole, cum ar fi cel financiar. Dragostea te va urmări chiar dacă tu nu ți-ai făcut niciun plan măreț cu ea.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Luna martie este despre tine, și nu despre alții. Gravitezi în jurul propriei tale persoane și ăsta nu este un lucru rău. Ești copleșită de schimbările care se pot produce în jurul tău, dar lucrurile merg înspre bine.

Pești

SENTIMENTE: Dacă ești căsătorită sau ești implicată într-o relație serioasă, luna aceasta s-ar putea produce rupturi nedorite. În mod paradoxal, cei singuri se pot implica în relații care ulterior să ducă la oficializarea relației.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești foarte orientată spre carieră și îți vei lua angajamente noi, care implică resurse noi, dar și satisfacții nebănuite. Nici măcar nu trebuie să te adaptezi, ai o forță de lider care-i face pe ceilalți să se ia după tine.

Sursa


 
 

Recomandări