Horoscopul lunii noiembrie 2017

25 octombrie 2017 Horoscop Lunar
 
 

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii noiembrie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Rac

Încearcă să găsești preocupări sau activități noi, care să îți aducă satisfacție și relaxare și care să te ajute să te apropii mai mult de bărbatul pe care îl iubești. Jupiter favorizează acum proiectele de cuplu, un hobby sau o călătorie, inclusiv renovarea casei, care poate fi distractivă pentru amândoi. Toate clipele petrecute alături de el îți vor aduce bucurii mari, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Leu

Marte pregătește o lună plină de energie, cu vești surprinzătoare și schimbări pe care nu le poți ocoli. Vor fi și momente tensionate, dar Mercur va îndulci lucrurile și te va face să te bucuri de alegerile tale. Trebuie doar să fii atentă ce își dorește partenerul de cuplu, să fiți amândoi pe aceeași lungime de undă și veți fi cu adevărat fericiți.

Scorpion

Astrele încearcă să-ți aducă aminte că viața poate fi roz, dar tu trebuie să îi dai mai multă culoare. Dragostea pare să fie de partea ta și te va ajuta să realizezi lucruri la care nici nu visai, chiar dacă te simți singură. În curând, vei avea ocazia să întâlnești un bărbat deosebit sau să readuci pasiunea în viața de cuplu.

Zodiile norocoase în carieră

Fecioară

Este luna șanselor și trebuie să profiți de fiecare clipă! Îl ai alături de tine pe Mercur, patronul zodiei tale, care îți arată drumul de succes în carieră. Analizează toate oportunitățile și vei avea de câștigat! Nu se știe niciodată când poți obține încrederea unui client sau a unui investitor care îți va oferi o colaborare profitabilă.

Balanță

Ascultă vocea intuiției în orice problemă de muncă sau de afaceri. Te va conduce spre succes, chiar dacă, de obicei, nu ai încredere în ea. Luna noiembrie este dominată de Mercur și de Soare, un context favorabil câștigurilor. Trebuie să te gândești cum să inovezi proiectele de la serviciu și poți beneficia de o avansare.

Vărsător

Este timpul să încerci ceva nou și să te faci remarcată! Dacă ai o idee ingenioasă sau vrei să lucrezi în alt domeniu, acum este timpul să faci schimbarea pe care ți-o dorești. În luna noiembrie, astrele formează un context favorabil pentru zodia ta în ceea ce privește colaborările și partenerii care pot face investiții serioase.

Zodiile norocoase la bani

Taur

Mercur este deosebit de generos și îți oferă tot timpul din lume să te ocupi de tine și de proiectele frumoase pe care l-ai amânat. Luna aceasta, tu ești în prim plan, iar visurile la care ai renunțat cândva se pot împlini, pentru că vei beneficia de mai mulți bani. Este timpul să investești în ceea ce îți place cel mai mult, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Gemeni

Notează-ți în agendă data de 17 noiembrie, când astrele pregătesc pentru zodia ta vești frumoase. Dragoste și armonie în familie și împliniri sufletești care îți vor aduce bucurii mari. Dar toate acestea vor fi posibile deoarece situația ta materială se va îmbunătăți și vei reuși să le faci o mare bucurie celor dragi din familie.

Capricorn

Va fi o perioadă tensionată în prima jumătate a lunii, dar astrele te vor răsplăti cu generozitate pentru răbdarea ta. Indiferent de obstacole, trebuie să ai încredere în tine pentru că vei avea multe de câștigat! Chiar dacă trebuie să muncești peste program sau să îți sacrifici tot timpul liber, bugetul tău va spori spre sfârșitul lunii.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Evenimente noi sau situații mai puțin obișnuite te vor forța să îți schimbi planurile pentru această lună! Ai nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra muncii tale. Din 20 noiembrie, Marte te provoacă să faci o alegere dificilă și nu este exclus să fii nevoită să îți schimbi locul de muncă.

Săgetător

Unele lucruri trebuie să rămână în trecut, iar astrele îți vor da o lecție importantă despre renunțare și acceptarea compromisurilor. Numai așa vei reuși să mergi mai departe, fără regrete și fără pierderi. Nu te mai gândi la dragostea pierdută, pentru că niciodată nu va mai fi la fel între voi doi, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Pești

Venus pare să fie zgârcită cu zodia ta chiar de la începutul lunii. Speranțele tale de a-ți îmbunătăți câștigurile sunt greu de realizat. Vor veni câteva zile tensionate și este posibil să suferi o pierdere pentru care nu erai pregătită. Clipele frumoase sunt păstrate pentru luna decembrie, când astrele pregătesc daruri.

Sursa


 
 

Recomandări