Horoscopul lunii octombrie 2017

01 octombrie 2017 Horoscop Lunar
 
 

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Citește horoscopul lunii octombrie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion. Trei zodii au noroc în carieră, trei sunt norocoase în dragoste sau au noroc la bani, însă trei sunt urmărite de ghinion.

Berbec

La mijlocul toamnei, când vremea se schimbă, apare și un suflu nou în viața ta. Ți-e dor să călătorești, să te mai bucuri de ultimele zile cu soare înainte de iarnă. Nu sta prea mult pe acasă și prin birou! Profită de clipele libere și pleacă în călătorie, pentru că astfel vei redescoperi și dragostea, se arată în horoscopul lunii octombrie.

Taur

Încă de la începutul lunii octombrie, te vei bucura de o situație financiară stabilă, iar, pe data de 17, când Mercur sosește în Scorpion, vei rezolva problemele urgente legate de bani. Va fi luna câștigurilor sigure, chiar dacă pentru unii nativi vor fi mai mici, iar pentru alții mai mari.

Gemeni

Venus te răsfață și îți oferă energia de care ai nevoie pentru toate proiectele tale speciale. Acum este timpul să inovezi, să adopți idei moderne și tehnologii de ultimă oră. Vei întâlni colegi noi care te vor învăța lucruri pe care nu le-ai fi învățat niciodată singură. Noutățile îți vor prinde bine în carieră.

Rac

Casa profesiei și a muncii primește un flux de energie extraordinar din partea astrelor. Datorită Lunii pline din zodia Berbecului, din data de 5 octombrie, planurile tale legate de serviciu vor lua avânt. Este o perioadă propice să îți cauți de lucru, să te specializezi pe un nou domeniu sau să te afirmi, chiar dacă ești deja apreciată.

Leu

Este posibil ca o mare parte din luna octombrie să fie provocatoare pentru zodia ta. Începe o perioadă bogată în evenimente, dar unele dintre ele nu vor fi pe placul tău și nici nu îți vor aduce avantaje. Este nevoie și de mici schimbări în viața personală, dacă vrei ca lucrurile să evolueze în favoarea ta și a familiei.

Fecioară

Luna octombrie este întotdeauna o perioadă de bun augur pentru zodia ta! Vei lua decizii importante pentru viitorul familiei, îți vei schimba perspectiva asupra profesiei tale și vei descoperi noi lucruri care te vor face fericită. Dragostea revine în prim plan și te cucerește!

Balanță

Astrele îți aduc numai vești bune în luna octombrie! Dacă ai avut o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, vei avea ocazia să îți rotunjești veniturile. La serviciu, vei reuși să pui în practică ideile ingenioase, este posibil să capeți un bonus sau un nou contract mai bine plătit.

Scorpion

În a doua jumătate a lunii octombrie, zodia ta va fi vizitată de Mercur, binecunoscut pentru generozitatea lui în ceea ce privește șansele de câștig. Profită de orice ocazie îți iese în cale, negociază, vinde sau cumpără ceea ce crezi că îți aduce profit și vei ieși în câștig. Este o lună bună să faci bani!

Săgetător

Pregătește-te să faci față unor noi provocări și obstacole, mai ales dacă nu ai suficiente resurse pentru planurile tale. Va fi mai dificil o vreme să duci lucrurile la bun sfârșit, dar trebuie să fii ambițioasă și să insiști. Zilele dificile din octombrie nu vor dura prea mult și astrele vor fi iar de partea ta!

Capricorn

Primele două decade ale lunii octombrie nu vor fi pe placul tău. Nu este exclus să apară probleme de sănătate sau de familie care vor persista o vreme. Abia după data de 22 octombrie, norocul se întoarce de partea ta și vei reuși să găsești soluții sau să lași în urmă oamenii care te-au dezamăgit.

Vărsător

Venus și Mercur pot fi foarte generoase cu zodia ta, mai ales după data de 14 octombrie. Astrele vin cu promisiuni mari și pregătesc o lună cu realizări importante în carieră, cu șanse pe care le poți fructifica la maximum. Este perioada ideală să lupți pentru un post mai bun, pentru un post de conducere, se arată în horoscopul lunii octombrie.

Pești

Octombrie este luna pasiunii și a bucuriilor simple pe care le trăiești alături de persoana iubită. Marte și Venus se află acum în semnul Balanței și vor avea influențe frumoase asupra căsniciei sau asupra relației tale de dragoste. Viața de cuplu va deveni mai armonioasă, dacă renunți la câteva pretenții.

 


 
 

Recomandări