Ilie Dercaci, despre experiența trăită la seminarul lui Tony Robbins în Londra

04 mai 2017 DEZVOLTARE PERSONALĂ
 
 

Imaginaţi-vă peste 10.000 de oameni din toată lumea, de toate vârstele, care vin de la mii de kilometri distanţă în Londra, ca să participe la seminarul susținut de Tony Robbins, unul dintre cei mai bine vândut autor, speaker și trainer motivațional, considerat expertul numărul unu în lume în domeniul dezvoltării personale. Cu toții au o dorinţă profundă, aceea de a face schimbări în viaţa lor!

1

Printre aceștea s-a numărat și Ilie Dercaci, bussines trainer din Moldova, pasionat de dezvoltare personală, care a participat în acest an la întâlnirea cu Tony Robbins și ne povestește cum a trăit această experiență.

Dle Dercaci, vă rog să ne împărtășiți cu ce insight-uri personale ați revenit de la seminarul pe care l-a susținut, recent, Tony Robbins în Londra?

Pentru a acționa ai nevoie de energie, cea mai puternică energie este Dragostea. Trebuie să ne iubim în primul rând pe noi, pe cei apropiați și tot ce ne înconjoară. Cu cât mai multă dragoste vom genera, cu atât mai multă energie vom avea să realizam planul nostru de acțiuni.

Am înțeles că pot obține orice în viața. Trebuie să ai un comportament de câștigător, focusat pe pozitiv și să vorbim cu încredere în orice secundă.

Primul pas este să știi unde ești și, ulterior, unde vrei să ajungi! Progres înseamnă Fericire!

Ilier Dercaci1

Cum ați trăit această experiență? Ce se întâmplă, concret, la acest eveniment?

Această experiență am trăit-o cu energia setată la maxim, încă nu îmi pot explica de unde am avut atâta energie ca să fac față tuturor provocărilor din toate cele patru zile de eveniment. Cel mai greu a fost să trec peste jăratic încins și, totodată, să trec peste frica că îmi pot arde picioarele.

Însă, cea mai frumoasă realizare mi s-a întâmplat în ziua a treia. Am reușit să simt care este energia din inimă. Este atât de puternică încât înțelegi că, în realitate, limita este doar la noi în cap.

Îți poate schimba viața întâlnirea cu Tony Robbins? Ce ați schimbat imediat în viața dvs după acest eveniment?

Tony Robbins poate schimba viața oamenilor, cu siguranță. Ce am schimbat în viața mea imediat după Tony Robbins este faptul că am început să-mi iubesc soția de mii de ori mai mult decât până la training. Am energie mult mai multă și am început să implementez o serie de obiceiuri care să îmi ofere și mai multă energie.

tony robbins

Am citit că au fost numeroși oameni la seminarul lui. Ce motive îi aduce la un loc pe atâția oameni?

Într-adevăr, în sală au fost peste 10.500 de persoane din peste 60 de țari și am avut parte de traducere simultană în 9 limbi. Cifrele sunt impunătoare.

Motivul pentru care vin toți în sală cu Tony Robbins este pentru a învăța să se autodepășească. Cel mai des lumea vine cu un scop și după training ies cu același scop doar că înmulțit la 100. Sună fantastic și poate exagerat pe alocuri, însă este adevărat și nu ai cum să înțelegi până nu ajungi în sală cu Tony Robbins.

Până la urmă este cel mai bun și mai scump trainer din lume. Să petreci 12 ore cu Tony Robbins costă 1 000 000 de dolari.

Se spune că atunci când schimbările radicale intervin în viața cuiva, de obicei există un factor declanșator. Când și care a fost acesta în cazul dvs? De ce ați început să acordați mai multă atenție dezvoltării personale?

Factorul declanșator pentru mine a fost fraza: Eu încă nu am ce îmi doresc pentru că nu am investit destul în mine ca să generez ce vreau! Investiția în noi este cea mai buna și relevantă investiție pe care am putea să o facem cu toții.

Ce înseamnă pentru dvs dezvoltarea personală și cât de mult v-a ajutat în ceea ce faceți?

Dezvoltarea personală este metoda cu ajutorul căreia îmi realizez planul vieții mele.

Care ar fi cel mai important sfat pe care l-ați oferi pentru o persoană care are provocări în această direcție?

Cele mai mari provocări pentru noi este să ne schimbăm convingerile din cap, care ne reduc din energie și ne opresc din planul vieții noastre. De fiecare dată când ai vreo idee de genul: Eu sunt tânăr, mic, sărac etc. sau viața este grea, complicată, sau oamenii din Moldova sunt răi, săraci – amintește-ți că anume aceasta este ideea care te oprește din realizarea succesului tău.

În final vreau să ne transmiteți o ultimă idee valoroasă pentru cei care vor să treacă la următorul nivel în viața lor.

Omul când nu mai are un sens în viață – MOARE! Găsește un sens cât mai mare în viața și urmează-l cu multă Dragoste și Pasiune!

Vă mulțumesc!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală


 
 

Recomandări