Împreună de Paște: Două familii din Strășeni s-au bucurat că v-ați gândit și la ei!

29 aprilie 2016 Campanii sociale
 
 

ZI DE NEUITAT pentru pentru două familii din Strășeni. După ce www.thewoman.md a scris despre familiile Sârbu și Calmâș din orașul Strășeni cu care soarta nu a fost foarte generoasă, numeroși oameni au adus un strop de bucurie în sufletele lor și le-au făcut surpize frumoase pe care nu le vor uita prea curând.

home_daruri de Paste

Ieri și noi am ajuns în casele lor cu pachete generoase cu alimente pentru masa de Paște. Pe lângă pachete cu cele necesare, jucării și chiar o bicicletă, spre bucuria celor mici, cele două familii au beneficiat și de ajutor financiar.

Înainte de Paşti, familia Calmâș, care are 3 copii, dintre care un băiețel imobilizat într-un scaun cu rotile, a primit căruțul cu rotile necesar lui Sergiu, căruț pe care urmează să-l ridice în următoarele zile de la sediul unei Asocisații, produse alimentare pentru masa de Paște, dar și bani, donați cu generozitate de familia unui ministru din cabinetul Filip, care a dorit să-și păstreze anonimatul, dar și de către Larisa Busuioc, Rodica Dinisiuc-Garoyan, Olesea și Vior Petelca și alți oameni care au mers personal la aceste familii.

„Gestul Dvs. înseamnă extrem de mult pentru noi. Vă mulțumim pentru ajutorul oferit, ați bucurat niște suflete de copii și o mamă care își pierduse speranța!”, ne-a declarat Oxana Calmâș, mama copiilor.

Bucurie mare și în familia Sârbu

Pachete cu jucării, dulciuri, hăinuţe şi produse de igienă, inclusiv bani, care vor asigura racordarea locuinței la apă, au ajuns înainte de Paşti și la familia Sârbu din Strășeni. Datorită implicării semenilor, de la necunoscuți și până la cei care prin natura slujbei îi au oarecum în grijă, viața familiei Sârbu se va schimba în bine. Astăzi au ce pune pe masa de Paște și au demarat formalitățile pentru racordarea la conducta de apă.

Reamintim că cei trei copii minori, împreună cu părinţii, stau în două camere mici (bucătărie şi dormitor). În aceeaşi casă mai locuiește și un bunic. Marea lor problemă era lipsa apei potabile și imposibilitatea de a aduna banii necesari pentru a aduce apa în locuința lor.

„Nici nu am cuvinte să le mulţumesc celor care au venit cu cadouri pentru copii în prag de Paşte. Nu credeam că cineva ne va ajuta şi pe noi, în special cu bani pentru apă. Copiii s-au bucurat mult de dulciuri şi hăinuţe, au primit și 2 biciclete. Vom avea un Paşte cu de toate. Mulțumim și dorim multă sănătate tuturor celor care ne-au ajutat”, ne spune Iulia Sârbu, mama copiilor.

IMG_0249

Printre cei care au ajutat la realizarea acestor fapte minunate se numără Alexandru Darii, Ruslan Golban, Inga Albu, dar și alți oameni care s-au implicat în această campanie și au transmis, prin noi, pachete pentru familia Sârbu!

Surprize și pentru o mamă care crește singură 3 copii

Săptămâna faptelor bune a adus bucurie și pe chipurile celor trei copii ai Elenei Olăraș din Chișinău, femeia căreia anul trecut i-a ars apartamentul în totalitate.

În urma unei Campanii derulate de www.thewoman.md, mama care își crește singură cei trei copii, a primit tot necesarul pentru a începe o viață nouă: de la mâncare, hăinuțe și încălțăminte, până la produse alimentare, produse de igienă și curățenie, bunuri de uz casnic etc, inclusiv electrocasnice, dar și reparația capitală a apartamentului.

“Sunt impresionată de faptul că nu ne-ați uitat. E mai mult decât speram. Le mulțumim pentru grija față de noi celor care ne-au ajutat și mă rog pentru sănătatea lor”, a transmis Elena.

Mulțumim și noi pentru că ne-ați ajutat să urnim vise din loc! Să aveți un Paște Fericit!

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări