Învață să porți corect cizmele înalte!

12 noiembrie 2016 Pe tocuri
 
 

Cizmele peste genunchi adaugă o doză sănătoasă de sex appeal look-ului tău. Cu condiția să știi cum să le porți în funcţie de corpul tău, pentru a te asigura că vei arăta șic, nu vulgar.

2

Cizmele înalte sunt potrivite oricărui stil și nu fac discriminări legate nici de siluetă, nici de vârstă.

Poartă cizmele cu un pulover lung

Cu toc sau fără, o pereche de cizme peste genunchi poate fi purtată împreună cu un pulover lung și călduros. Nu doar ca aceste cizme te vor proteja de frig, dar îți vor oferi o alternativă mai sexy la obișnuitele cizme.

Asortează cizmele peste genunchi cu o rochie tricotată

Rochiile tricotate sunt perfecte iarna, pentru că sunt suficient de groase încât să-ți țină de cald și suficient de moderne încât să-ți confere un aer tineresc. La o astfel de rochie poți purta o pereche de cizme peste genunchi din piele naturală cu toc mediu, dacă vrei să câștigi câțiva centimetri în plus la înălțime, sau cu talpă joasă, dacă vrei mai mult confort în zilele în care ai multe treburi de rezolvat în oraș.

Poartă cizmele peste genunchi cu skinny jeans

O pereche de jeanși skinny, plus o pereche de cizme peste genunchi înseamnă dragoste la prima vedere. Este duo-ul ideal, fie că ai o siluetă atletică, fie că ești mai plinuță. Pentru un look stilat, alege să porți jeanși negri cu cizme negre din piele sau, dacă ai jeanși albastri, poartă-i cu cizme camel, gri deschis sau nude.

Poartă-le și cu colanți negri

Dacă cizmele tale sunt strâmte, poartă-le cu dresuri opace sau colanți negri. În felul acesta poți adăuga suficient volum în straturi și culoare în partea de sus.

All black

Purtând un look monocrom din cap până-n picioare, cizmele se integrează în ținută iar senzualitatea lor e estompată. Ai un look fashion fără a părea că te-ai chinuit prea mult.

Poartă-le cu fustă scurtă și palton lung

Paltoanele și trenciurile lungi pot face minuni în cazul cizmelor peste genunchi. Nu doar că îți țin de cald în zilele reci, dar vor tempera senzualitattea cizmelor, permițându-ți să le porți cu tot felul de fuste mini sau pantaloni scurți. Doar ai grijă să nu porți haine prea strâmte în partea de sus – cizmele sunt destul de mulate pe picior.

Cizme peste genunchi cu piese mini

Atunci când porţi fuste sau rochii la cizmele peste genunchi, optează pentru unele în formă de „A” sau unele uşor plisate. Evită-le pe cele mulate pe corp, pentru a nu obţine un outfit mult prea provocator, nepotrivit pentru o ţinută de zi. Şi fusta pantalon poate fi integrată cu succes într-un outfit în care vedetele sunt cizmele peste genunchi. Alege o piesă vestimentară într-o nuanţă intensă pentru un efect vizual interesant.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări