Îți vor da lacrimile: Imaginile cu un tată care își abandonează fata pe un câmp au făcut înconjurul lumii

28 iulie 2016 Animale de companie
 
 

Un clip video de 4 minute, care prezintă o poveste extrem de emoționantă în care un bărbat își abandonase fetița pe care nu demult o adoptase de la un centru de plasament, a făcut înconjul internetului, stârnind vii controverse.

tata

Este vorba despre un videoclip care poartă denumirea “Darul”. Practic, este o poveste care reprezintă, mai degrabă, o parabolă cu tâlc. În imagini apare un bărbat care pare că adoptă o fetiță cu vârsta de aproximativ 5-6 ani de la o casă de copii. O duce acasă, unde mai avea o fetiță. Cele două se împrietenesc rapid, dar cu toate acestea, pentru orice prostioară pedepsită este cea adoptată.

Părinții încep să o trateze tot mai distant și, de fiecare dată când fetița adoptată le cere atenție, aceștia o alungă. Micuța rămâne mereu doar cu jucăria ei, o păpușă din cârpă. Într-un final, părinții adoptivi hotărăsc să o alunge. Tatăl o urcă în mașină și, sub pretextul unei excursii, merge cu ea pe un câmp, coboară și îi aruncă păpușa la distanță. Copila aleargă după ea, iar tatăl urcă în mașină și pleacă grăbit. Degeaba a încercat fetița să prindă mașina, că n-a mai avut cum.

Clipul se încheie cu imaginea unui câine abandonat pe câmp. Practic, fetița adoptată simboliza tocmai un animal de companie pe care familia îl luase dintr-un centru de adopții și pe care, atunci când s-a săturat de el sau când a realizat că îi e greu să îl întrețină, l-a aruncat.

Morala de final: Fii responsabil! Adoptă înțelept!

Clipul s-a viralizat rapid și a adunat milioane de vizualizări.

Sursa


 
 

Recomandări