Kim Kardashian e din nou mamică! Ieri a venit pe lume cea de-a doua fetiță!

17 ianuarie 2018 Societate
 
 

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, au devenit părinți pentru a treia oară! Al treilea copil este o fetiță, surioara lui North și a micuțului Saint.

Kim Kardashian și partenerul ei de viață au decis să apeleze la o mamă surogat, după ce medicii au sfătuit-o pe starleta din America să nu mai încerce să rămână din nou însărcinată pentru că își pune viața în pericol.

Fetița cuplului Kardashian-West a venit pe lume luni.

În cele două sarcini ale sale, cu North și Saint, Kim Kardashian a avut mari probleme de sănătate și ar fi fost în mare pericol dacă hotăra să mai rămână gravidă încă o dată. Așa că vedeta de reality-show-uri de peste Ocean a căutat o mamă-surogat.

Kim Kardashian și Kanye West nu au vrut să se știe cine este femeia care le poartă în pântece copilul, din dorința de a o proteja.

“Pe mine m-au urmărit paparazzii mereu. Era cât pe ce să fac accident de mașină când eram gravidă și încercam să scap de ei”, declara Kim Kardashian, explicând de ce nu vrea să dezvăluie identitatea mamei-surogat!

Tocmai din acest motiv s-a și ajuns la speculații conform cărora mama-surogat este sora mai mică a lui Kim, Kylie Jenner, dispărută de câteva luni din lumina reflectoarelor și despre care se spune că ar fi și ea însărcinată.

Sursa


 
 

Recomandări