Laura Cosoi va avea o fetiță!

02 ianuarie 2018 Societate
 
 

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean, au confirmat toate zvonurile: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi se află în vacanță, mângâiați de soarele exoticului Dubai.

După despărţirea de Smiley, Laura Cosoi şi-a găsit fericirea în braţele lui Cosmin Curticăpean (40 de ani), un afacerist originar din Târgu-Mureş. Cei doi s-au căsătorit religios pe 8 august 2015 iar anul acesta vor avea un copil. „Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți! Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi”, a scris Laura Cosoi.

Apropiaţii cuplului ne-au spus că, din superstiţie, actriţa nu prea vrea să vorbească despre bebeluşul din pântece, mai ales că primul trimestru este considerat cu riscuri de către medici. “Laura este superstiţioasă şi vrea să anunţe oficial doar atunci când va şti că e totul sută la sută bine. Poate vrea să anunţe vestea pe blogul ei, chiar de aniversare. Nu vrea să se pripească cu veştile”, ne-a mărturisit o prietenă apropiată. Iar marea veste a venit astăzi, 2 ianuarie!

La începutul anului trecut, Laura Cosoi mărturisea în emisiunea „Dincolo de aparențe” că marea ei dorință pentru anul 2017 este să devină mamă. Visul i s-a îndeplinit spre final, Laura mărturisind că este însărcinată în 12 săptămâni. Anunțul a fost făcut pe blogul personal.

Sursa


 
 

Recomandări