Mihaela Tatu vine pe 24 martie la Chișinău. IATĂ ce mesaj are pentru femeile din Moldova!

15 martie 2016 Noutăți
 
 

Mihaela Tatu, cunoscuta prezentatoare de televiziune din România, care de-a lungul timpului a făcut audienţe impresionante cu emisiunile ei, are de câţiva ani o nouă viaţă.

Doamnele și domnișoarele sunt așteptate joi, pe 24 martie, la un eveniment despre sănătatea femeii, în cadrul căruia vor învăța cum să trăiască sănătos, pentru a acționa într-un mod pozitiv și a avea un trai împlinit în toate ariile vieții.

 

 

mihaela_tatu

Mihaela Tatu vine la acest eveniment în calitate de invitată specială și este pregătită să dezvăluie aspecte mai puțin cunoscute din viața sa, în specil despre cum a trecut printr-o încercare grea, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin și cum a reușit să treacă cu brio peste această afecțiune.

Zilele acestea, vedeta din România a transmis un mesaj către toate femeile din R. Moldova. Iată ce conține acesta:

“Dragele mele fete de la Chișinău, mi-am făcut un obicei ca în lunile februarie sau martie a fiecărui an, să fiu prezentă la Chișinău. De unde rezultă că în acest colț de lume, foarte drag sufletului meu, femeile își doresc dezvoltare personală și un nivel de trai ridicat, atât pentru ele, cât și pentru familiilor lor.

Se știe că femeia este cea care generează transformarea și adduce, prin prezența ei, echilibru și armonie în familie. Dar pentru asta, aceste minuni ale Creatorului, femeile, au și ele nevoie de o stare de sănătate bună. Au nevoie de vitalitate și energie. Pentru că atunci când dăruiești trebuie să o faci din prea plinul ființei tale.

Nu poți dărui dacă tu ești șubred. Iar noi, femeile, avem această meteahnă de a pune totul și pe toți pe primele locuri, în ordinea priorităților noastre. Iar dacă ne mai rămâne timp, ne ocupăm și de noi. O atitudine total nesănătoasă.
Dacă vrem familii echilibrate și sănătoase trebuie să fim exemplu personal în toate. Trebuie să ne îngrijim pe noi, nu numai la suprafață, dar și starea de sănătate. Mergeți la un control medical constant!!!

Dar, despre toate acestea vom vorbi pe 24 martie când, alături de Maxim Calaraș, doctor obstetrician-ginecolog, ne vom întâlni și pune țara la cale. Pentru toate femeile Republicii Moldova drag, considerație și prețuire”, este mesajul Mihaelei Tatu, care vine la Chișinău în calitate de invitată specială în cadrul unui workshop dedicat femeilor, organizat de Marcela Badia în cadrul proiectului proiectul “Sănătate, Educație, Familie”.

Așadar, doamenele și domnișoarele sunt așteptate la seminarul dedicat sănătății femeilor, cu Mihaela TATU și Maxim CALARAȘ, din 24 Martie 2016.12814251_904814939629720_1602974400505543250_n

Evenimentul, care are loc la Raddison Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam nr. 77, Chișinău, își propune să creeze un mediu propice de învățare, de evoluție și dăruire dinspre femei către femei.

Programul evenimentului:

– “Sănătatea Femeii”, Maxim Calaraș, doctor obstetrian-ginecolog;
– Pauză de cafea
– “Ești ceea ce alegi TU să fii”, invitat special – Mihaela Tatu;
– Tombolă cu premii de la parteneri;
– Întrebări și răspunsuri;
– Fourchette.
Biletele pot fi cumpărate la CASA BIO, str. M.Eminescu nr. 48 sau online, pe iticket.md. Pentru rezervări de bilete sunați la 060 444 900.

Pentru mai multe detalii intră pe pagina de Facebook a evenimentului.

Text: Alina MATEI


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări