Mirela Bucovicean vine la Chișinău pentru a ține un workshop de educație vestimentară

15 mai 2017 Noutăți
 
 

Mirela Bucovicean vine la Chișinău pentru a ține un workshop de educație vestimentară – un curs de stil prin care va puncta și aprofunda o serie de principii, reguli și secrete stilistice.

Ca să te îmbraci cu stil este suficient să stăpânești principiile de bază ale vestimentației corecte, potrivit tendințelor, preferințelor personale și siluetei. Iar ca să faci diferența și să începi să te simți bine în hainele tale, învățând cum să arăți stilată în fiecare zi și cum să alegi haine care să îți pună în valoare silueta, dar și cum să îți transformi pasiunea pentru modă în afacere, poți participa la evenimentul inspirațional ținut de Mirela Bucovicean, fondatoarea site-ului Molecule-F.com, care reușește să te apropie la doar un click distanță de creațiile celor mai renumiți desingeri români.

Mirela a înființat, în 2010, Molecule F – prima platformă online de comercializare și promovare a designului românesc. Acum site-ul este cunoscut ca unul exclusivist și care dictează tendințele printre designerii autohtoni.

O fire ambițioasă, perfecționistă și dedicată proiectelor sale, Mirela a fost premiată cu Globul de Cristal Beau Monde la categoria “Inițiative antreprenoriale” și este al 4 -lea an la rând în Top 200 Most Powerful Business Women. În 2016 a fost nominalizată în FORBES – TOP 50 Cele mai influente femei din România. A fost desemnată Antreprenorul anului 2016 de către The Woman și Ambasadoarea acestei platforme pentru femei din România.

Evenimentul, organizat de proiectul Sănătate, educație, familie şi Berlizzo Events, va avea loc pe 20 mai 2017, cu începere de la ora 18.00, la V Continental Bussines Center și se adresează atât celor pasionați de lumea fascinantă a modei, cât și tinerilor designeri vestimentari, bloggerilor de fashion.

Taxa de participare: 300 lei pentru o persoană. Biletele pot fi cumpărate de pe iticket.md

Pentru detalii suplimentare: 078333880

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări