Moldoveanul care a întors toate scaunele la “Vocea României”

11 septembrie 2017 Societate
 
 

Tudor Biletchi este moldoveanul, concurent la spectaculosul show “Vocea României”, care a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților. Antrenorii cu greu și-au dat seama dacă vocea este a unui băiat sau a unei fete.

”End Of The Road” este piesa cu care Tudor i-a impresionat pe cei patru jurați. “Ești spectaculos”, a fost concluzia antrenorilor, pe care i-a surprins și calmul acestuia.

“Eu mă amuz, când mă enervez”, a răspuns Tudor Biletchi, care i-a determinat pe toți cei patru antrenori-vedete să se războiască pentru a-l lua în echipă.

„Dacă mi-aș fi dat seama, probabil că nu m-aș fi întors. Vocea ta îmi amintește de Boyz II Men”, a recunoscut Adi Despot, în timp ce Loredana a adus vorba și de pasiune. “Despre pasiune pot să te învăț cel mai bine. Cum poți să comanzi un public, sa îl aduci alături de tine. Sunt femeie, cântăm în același registru”.

Până la urmă, Tudor Bilețchi l-a ales pe Smiley.

“Cred că Smiley a fost alegerea cea mai bună. Sunt foarte bucuros că m-a ales pe mine. Eu pot să îl fac să se exteriorizeze… prin muzică”, a spus Smiley, fericit.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări