O bătrână din Cahul s-a descălțat la intrarea într-un magazin, de teamă să nu facă mizerie. Lecția de bun simț care ne pune pe toți pe gânduri

19 ianuarie 2018 Societate
 
 

Lecție de bun simț incredibilă oferită de o bătrânică din Cahul. Aceasta și-a lăsat galoșii la intrarea într-un magazin de teamă să nu facă mizerie în interior.

Un blogger pe nume Victor Pavliuc a făcut publice mai multe imagini de la un magazin de la o benzinărie din Cahul.

Imaginile au fost făcute în ziua de 15 ianuarie și surprind momentul în care o bătrână venită la magazin și-a lăsat galoșii la intrare, deși se pare că nimeni nu-i ceruse acest lucrur. Bătrâna și-a lăsat încălțămintea la intrare de teamă să nu facă mizerie în interiorul magazinului.

Imaginile cu bătrânica au stârnit vii reacții din partea celor care le-au văzut și care au spus jos pălăria în fața bunului simț demonstrat de aceasta.

Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educație”, „educație și respect are această bătrânică”, „Respect, dar nu trebuia să se descalțe”, „Sărmanii noștri bătrâni”, „respect bătrânicii”, „Acest gest făcut de această bătrânică arată prezentului câtă educație și respect au avut oamenii din trecut și continuă să aibă. Să fie învățătură tuturor”, „Mare respect”, „rar așa oameni educați, jos pălăria”, au comentat internauții.

Sursa


 
 

Recomandări