O bunică se deghizează în personaje din desene animate. Te va încânta!

30 iulie 2017 Societate
 
 

Solange Amorim, o bunică de 50 de ani din Manaus, Brazilia, cunoscută cu numele de Tia Sol, a devenit o vedetă în întreaga lume după ce s-a deghizat în personaje celebre din desene animate. Te va încânta să o vezi!

Îi place la nebunie să se transforme în diferite personaje şi să-şi petreacă întreaga zi aşa deghizată.

Personajele ei preferate, pe care le întruchipează, sunt: Muriel din “Curaj, câinele cel fricos”, Bunicuţa din “Looney Toons”, Vrăjitoarea plictisită din “The Triplets” şi Bunica Tala din “Moana”. De când se transformă astfel, îşi petrece viaţa mai distractiv.

“Într-o zi, o prietenă m-a provocat cu “nu ai curaj să te îmbraci așa” la un eveniment. Am acceptat provocarea și iată ce a ieșit!”, a declarat Amorim, nelipsită de la petrecerile din orașul său natal, unde merge însoțită de fiica sa de 19 ani.

“Îmi place să aduc fericire oamenilor, îmi place să cunosc oameni noi, să vorbesc cu ei, să mă împrietenesc. Asta mă face să retrăiesc copilăria. E un lucru neprețuit”, mai susține Amorim.

Mai mult, ea și-a luat activitatea în serios după ce a câștigat și premii pentru ingenioasele deghizări.

Nu mă simt bătrână, mă simt ca o fetiță. Viața este prea scurtă ca să nu ne distrăm. Vreau ca admiratorii mei să nu uite să iubească, să se distreze și să se bucure de viață, pentru că, atunci când va veni momentul să plecăm, să putem spune că am făcut tot ce am vrut”, precizează ea.

 

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări