O moldoveancă foarte sexy apare în noul videoclip al lui Pepe!

06 martie 2018 Societate
 
 

Zilele trecute Pepe a lansat un nou videoclip. “Rămâne între noi” vobeşte despre iubirea pasională fără nici un fel de limite şi frontiere care poate îmbrăca în realitate foarte multe forme. Videoclipul nu ecranizează decât un aspect al “problemei” şi nici acela până la capăt fiindcă multe lucruri ar trebui să rămână cel puţin nespuse pentru o intensitate crescută.

“Piesa nouă şi de ce nu şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe.

Videoclipul, regizat de Dan Petcan, o are ca protagonistă pe Anastasia Iacub, o tânără de 22 de ani,  care a câștigat, în 2015, concursul Miss World Moldova.

Şi decorul a jucat un rol important, un hotel de fițe din buricul Capitalei devenind pentru o zi întreagă un platou de filmare în toată regula. Aici, Pepe și partenera sa au filmat scene incendiare. Multe dintre ele, cum ar fi cele de la SPA, au rămas nedifuzate! Fapt de altfel confirmat chiar de artist.

”Da, am filmat și la SPA, dar imaginile nu au intrat. Totul rămâne între noi”, a motivat artistul. Sursa


 
 

Recomandări