„Oameni care aduc Învierea”, o campanie de promovare a faptelor bune, lansată de TV Moldova 1. Află cum poți ajuta!

25 aprilie 2016 Campanii sociale
 
 

TV Moldova 1 a lansat o campanie de promovare a faptelor bune, „Oameni care aduc Învierea”. Timp de o săptămână, postul public de televiziune va prezenta poveștile unor oameni obișnuiți care, prin faptele lor extraordinare, transformă lumea într-un loc mai bun. Oameni care sunt un model pentru societate!

caritate

Campania a debutat cu povestea doamnei Alexandra Bologari, președinta Centrului de Protecție Socială “Prometeu” din Strășeni care, la 71 de ani, este o persoană foarte implicată, foarte generoasă, foarte credincioasă, care ajută foarte mult în jurul ei, în toate felurile.

alexandra-boligari

A construit un centru de zi pentru copiii din familii social vulnerabile, iar acum vrea să-şi transforme propria casă într-un centru de plasament. Pentru a realiza acest lucru, însă, este necesară o reconstrucţie totală a casei și fonduri. Cei care vor să o ajute să-şi continue misiunea de a face fapte bune, pot suna la numărul de telefon 067585615.

cristina gavrilenco

“De fiecare dată arătam, în cadrul campaniilor, povești ale unor oameni săraci, bolnavi, însă, de această dată am hotărât să venim cu exemple demne de urmat, oameni care inspiră, oameni care să determne și pe alții să facă fapte bune. Începem campania cu povestea unei femei de 71 de ani care reușește să fie o a doua mamă pentru zeci de copii și acum vrea să-și transforme propria casă înr-un centru de plasament în care să îngrijească 8-9 copii. Prin această campanie sper că vom reuși să găsim oameni cu inimă mare care să o ajute în demersul său”, susține Cristina Gavrilenco, reporter Mesager.

Mai multe detalii despre Campania „Oameni care aduc Învierea” aici.

Cei care vor să experimenteze bucuria unei fapte bune și să ajute la renovarea casei care va fi transformată în Centru de Plasament pot afla mai multe detalii aici.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări