Olga Blanc: “Sunt un fel de Steve Jobs atunci când mă îmbrac”

23 ianuarie 2017 Noutăți
 
 

Olga Banc și Julia Allert au intrat, anul acesta, în atenția chinezilor! Designerii și-au prezentat colecțiile la Harbin Fashion Week din China, alături de alți 120 de designeri din peste 50 de țări.

Olga Blanc și Julia Allert au fost invitate să-și prezinte colecțiile la Harbin Fashion Week din China, fiind pentru prima dată când un designer din Republica Moldova reușește astfel de performanțe pe tărâmuri asiatice.

Aşa se face că cele trei colecții, două semnate de Olga Blanc și colecția Juliei Allert, au fost prezentate pe podium de către modele asiatice.

“A fost o experiență frumoasă, totul a fost organizat la un nivel înalt, chinezii sunt foarte respomsabili și foarte punctuali. Atât eu, cât și Julia am primit aprecieri, iar în ultima zi a evenimentului a fost organizată încă o defilare pentru VIP-urile din China și organizatorii au selectat doar colecția mea, a Juliei și a unui designer din Japonia”, a povestit Olga Blanc, în studioul emisiunii “Bună Dimineața de Weekend”, TV Moldova1.

Întrebată dacă îi place cum se îmbracă moldovenii, Olga Blanc a declarat că gusturile acestora s-au schimbat în bine în ultimii ani.

“Mă bucură faptul că văd oamenii îmbrăcați mult mai bine decât în anii trecuți, când încă persista un complex sovietic, când femeile să îmbrăcau prea frumos și neadecvat, alegând să meargă pe tocuri după pâine, de exemplu, sau la universitate, purtând tocuri de 20 de centimetri. Este o alegere de prost gust. Acum, însă, am remarcat că multă lume optează pentru stilul casual și cred că e corectă alegerea”, a punctat designerul vestimentar.

Olga Blanc

Lucrurile stau cu totul altfel atunci când Olga Blanc își alege ținutele pentru ea.

“Sunt un gen de Steve Jobs, am piesele mele preferate și dimineața nu mă gândesc prea mult cu ce mă îmbrac. Aleg întotdeauna haine comode. Timp de cinci zile din săptămână eu port haine commode, gen costum sportiv sau blugi. Și asta pentru că muncesc în atelier și trebuie să mă simt comod”, a mai declarat celebrul designer în emisiune.

Iată câteva dintre creațiile designerului Olga Blanc, prezentate în cadrul Harbin Fashion Week:

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări