“Prețuiește Viața!”, mesajul cu care Andreea Marin vine la Chișinău. IATĂ cum le poți face o surpriză femeilor dragi din viața ta!

28 februarie 2017 Societate
 
 

Un eveniment dedicat celei mai minunate fiinţe din univers, femeia, va avea loc la Chișinău. Şi pentru că însăşi ideea de femininate ne duce cu gândul la viaţă, nu este deloc întâmplător faptul că cea care le dă întâlnire moldovencelor este Andreea Marin!

16830511_1412970812068178_1803178350_n

Pozitivă, frumoasă, aducătoare de bucurie, Andreea Marin vine la Chișinău pe 11 martie 2017, în calitate de invitat special în cadrul evenimentului “Prețuiește Viața!”, organizat de proiectul “Sănătate, Educație, Familie”.

Alături de ea, se va afla și renumitul medic ginecolog-obstetrician, Maxim Calaraș, care va vorbi despre diverse probleme ce țin de sănătatea femeii, în deosebi vom afla cauzele, dar și metodele de tratament al fibromului uterin, o problemă care afectează aproximativ 70% dintre femei.

La această acțiune, care este dedicată femeii, sunt așteptate aproximativ 300 de femei, iar programul va cuprinde, pe lângă discursurile invitaților, și o sesiune de întrebări și răspunsuri, o tombolă cu premii atractive, dar și o sesiune de autografe și poze.

Evenimentul “Prețuiește Viața!” va avea loc pe data de 11 martie 2017, ora 18.00 la restaurantul “Sala de Aur”, str. Ghidighici 1/2, or. Chișinău.

Dacă vrei să-ți faci ție un cadou, sub conceptul de schimbare și un nou început odată cu venirea primăverii sau femeilor și persoanelor dragi din viața ta, cărora să le răsplătești dragostea, încrederea, prietenia, ajutorul sau, pur și simplu, să le mulțumești printr-un gest cu totul special că sunt parte din viața ta, poți opta pentru un bilet la evenimentul Andreei Marin.

Biletele le poți găsi la CASA BIO, str. M.Eminescu nr. 48, Chișinău. Pentru rezervări de bilete sună la 0695 37 713. Locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii intră pe pagina evenimentului.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări