Prințul William, dezvăluiri cutremurătoare la 20 de ani de la moartea Prințesei Diana

19 aprilie 2017 Societate
 
 

Moartea Prințesei Diana a îndoliat o lume întreagă și a lăsat o durere imensă în familia acesteia. În 31 august 1997, la Paris, mama Prinților William și Harry își pierdea viața și lăsa acasă doi copii mici, de 14 și 12 ani. Lady Di avea doar 36 de ani.

1w

Prințul William a mărturisit recent că încă nu a putut să treacă peste decesul mamei sale și a făcut dezvăluiri cutremurătoare, după ce fratele său, Harry, a vorbit despre tragedia prin care a trecut atunci când a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, informează The Mirror.

Toate marturisirile lui William au fost facute in cadrul unui interviu la care au participat persoane care sufera de depresie sau alte boli psihice. Printul William a fost intrebat cum a putut sa treaca peste moartea cuiva drag.

”Când mama ta a murit, aveai puțin mai mult decât copiii mei. Vor fi ok, nu-i așa?”, l-a întrebat o femeie.

”Copiii tăi vor fi bine. Șocul prin care treci e puternic. Oamenii cred că șocul morții cuiva drag nu durează, dar acest lucru nu e adevărat. Nu treci niciodată peste asta”, a răspuns William.

Și printul Harry a povestit că a petrecut aproape 20 de ani ”fără a se gândi” la moartea mamei sale. Acesta a mărturisit că această tragedie i-a afectat viața personală și profesională.

”Modul meu de a aborda acest subiect era să îmi bag capul în nisip, refuzând să mă gândesc vreodată la mama mea pentru că la ce ar fi ajutat?”, a spus Harry.

Sursa


 
 

Recomandări